Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | ympäristönhoitaja

Hyria koulutus
Yhteenveto
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Aloitus: Joustavasti
   
Paikkakunta: Hyvinkää
Koulutustyyppi: Ammatilliset perustutkinnot
Oppilaitos: Hyria koulutus

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | ympäristönhoitaja

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, ympäristönhoitaja, Hyria koulutus

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | ympäristönhoitaja

Ympäristöalan osaamisalalla opiskellaan rakennetun tai luonnon ympäristön kunnostamista ja hoitoa, lajittelua, kierrätystä sekä erilaisten selvitysten tekemistä luonnosta, maaperästä, vedestä, ilmasta ja yleensä ympäristön tilasta. Valintojen kautta opinnoissa voi suuntautua esimerkiksi jäte- ja kierrätysneuvontaan, jätevesihuollon järjestämiseen tai luontoselvitysten laadintaan.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset osat:

  • Kestävällä tavalla toimiminen
  • Ympäristön hoitaminen

Valinnaisia tutkinnon osia ovat muun muassa luontoselvitysten laatiminen, ympäristökohteiden kunnostaminen ja hoitaminen, ohjaaminen luonnossa, hyvinvoinnin tuottaminen ja kestävävä kehitys.

Koulutuksen toteutus

Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Ympäristönhoitaja työelämässä

Ympäristönhoitaja työskentelee kaupunkien, taajamien ja maaseudun ympäristönhuollossa tai maa- ja metsätalouden sekä teollisuuden ja yritysten ympäristönhoitotehtävissä. Hän kunnostaa ja hoitaa rakennettua ympäristöä ja luontoa, tunnistaa ja kunnostaa erilaisia ympäristökohteita sekä valitsee niiden hoitomenetelmiä. Hän tekee erilaisia selvityksiä ympäristön tilasta käyttäen ympäristönäytteiden ottoon tarkoitettuja laitteita ja välineitä. Ympäristönhoitaja lajittelee erilaisia jätteitä ja tekee jätehuollon eri työtehtäviä. Hän osaa kierrättää ja toimia kierrätyksen erilaisissa työtehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | ympäristönhoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Hyrian verkkosivulla.

Ympäristönhoitajan tutkintoon valmistava koulutus on suunnattu luonto- ja ympäristöalalle aikoville tai jo alalla työskenteleville aikuisille.

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena tai työttömyysetuudella.

Koulutuksen kesto

Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | ympäristönhoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | ympäristönhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hyria koulutus

Hyria koulutus

Hyria koulutus

Hyria koulutus tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Vuosittain tuhannet opiskelijat hyödyntävät kattavaa tarjontaa. Hyria on oppilaitos hyvien kulkuyhteyksien päässä – toimipisteet sijaitsevat pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, jonka lisäksi Hyria koulutus järjestää koulutuksia myös valtakunnallisesti. Koulutusvalikoimassa on runsaasti eri tutkintoja kaikilta...


Lue lisää oppilaitoksesta Hyria koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hyria koulutus

Torikatu 18
05801 Hyvinkää

 Näytä puhelinnumero
www.hyria.fi

Arvioinnit

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | ympäristönhoitaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.