Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hyvinkään Sveitsin lukio

Hyvinkään Sveitsin lukio

Hyvinkään Sveitsin lukio on moderni, tulevaisuuteen suuntaava luonnontieteellinen erityislukio. Lukiossa voit opiskella luonnontiedelinjalla tai yleisellä lukiolinjalla.

Lukiossa on noin 430 opiskelijaa, joista puolet opiskelee luonnontiedelinjalla ja puolet yleisellä lukiolinjalla.

Opetus on modernia ja käytössä on paljon erilaisia opetusmenetelmiä. Lisäksi opiskelijalle on tarjolla useita verkkokursseja. Hyvinkään Sveitsin lukio tekee yhteistyötä korkeakoulujen ja alueen yritysten kanssa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua monipuoliseen kansainväliseen toimintaan. Lukio on lisäksi mukana myös Hyvinkään toisen asteen yhteistyössä.

Laaja kurssitarjonta

Hyvinkään Sveitsin lukio tarjoaa erityislukioasemansa vuoksi laajan kurssivalikoiman. Luonnontiedelinjalla voit syventyä biologiaan, maantieteeseen, fysiikkaan ja kemiaan. Linja antaa hyvät valmiudet jatkaa opintoja luonnontieteen, tekniikan ja lääketieteen aloilla.

Lukion yleislinjalta saa hyvän yleissivistävän pohjan, ja opinnoissa voi keskittyä esim. humanistisiin aineisiin, taideaineisiin, liikuntaan ja yrittäjyyteen.

Lukio tarjoaa useita kursseja, jotka liittyvät filosofiaan, psykologiaan, viestintään, yrittäjyyteen, kuvataiteeseen ja tieto- ja viestintätekniikkaan (esim. ohjelmointi- ja koodauskurssit).

Viihtyisä opiskeluilmapiiri

Hyvinkään Sveitsin lukio sijaitsee luonnonkauniin Sveitsin ulkoilu- ja luonnonsuojelualueen vieressä. Hyvinkään rautatieasemalle on lukiolta noin 15 minuutin kävelymatka.

Lukion opiskeluilmapiiri on avoin, rauhallinen ja viihtyisä. Lukio tarjoaa hyvin varustellut luokat, huipputasoisen laboratorion, Wi-Fin, Office 365-pilvipalvelun, atk-matematiikkaluokan, viihtyisän aulan tietokoneineen, lehtineen ja kirjoineen sekä kuntosalin.

Opiskelijoiden käytössä on lisäksi ryhmätyötila ja uudistetut oppilaskunnan tilat sekä runsaasti tietokoneita. Hyvinkään Sveitsin lukio tukee opiskelijan oman tietokoneen hankintaa 100 eurolla vuodessa kolmen vuoden ajan.

Urheilun harrastajat voivat ottaa osaa Hyvinkään kaupungin yhteiseen toisen asteen urheiluvalmennukseen eri lajeissa. Sen lisäksi lukiossa on tarjolla huippu-urheiluvalmennusta SM-tason urheilijoille.

Haluatko lisätietoa Hyvinkään Sveitsin lukion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Hyvinkään Sveitsin lukion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Hyvinkään Sveitsin lukiolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Lukiot ja erikoislukiot
Lukiokoulutus Paikkakunta
Lukiokoulutus yleislinjalla Hyvinkää
Luonnontiedelinja Hyvinkää

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Hyvinkään Sveitsin lukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Hyvinkään Sveitsin lukio

Teerimäenkatu 2–4
05900 Hyvinkää

 Näytä puhelinnumero
www.hyvinkaa.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Hyvinkään Sveitsin lukio täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Hyvinkään Sveitsin lukio ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.