Koulutusala
Koulutustyyppi
Paikka

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, tekstiilimuotoilu- ja sisustusala

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto
Pituus: 2–3 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloituspäivämäärä: Syksyllä ja keväällä
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Toivala
Koulutustyyppi: Ammatilliset oppilaitokset
Koulutuksen järjestäjä: Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, tekstiilimuotoilu- ja sisustusala

Sisustustekstiilien valmistaja

Tekstiilimuotoilu- ja sisustusala

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopiston tuotteen suunnittelun ja valmistuksen koulutusohjelmassa voit opiskella tekstiilimuotoilu- ja sisustusalaa. Tekstiilimuotoilu- ja sisustusalan koulutus kestää kahdesta kolmeen vuotta ja sisältää 180 osaamispistettä. Opintojen aikana opiskelijat oppivat tuote-ja sisustussuunnittelua, kehittävät esteettistä ja visuaalista osaamistaan sekä tutustuvat kulttuuritietoon. Opiskelijat voivat tehdä yrittäjyysopintoja tai suorittaa ylioppilastutkinnon opintojensa ohessa.

Tekstiilimuotoilu- ja sisustusala

Tekstiilimuotoilu- ja sisustusalan osaaja suunnittelee ja valmistaa kodin ja julkisen tilan tekstiilejä esimerkiksi kutomalla, erilaisilla kankaanpainantatekniikoilla tai värjäämällä. Sisustustekstiilialan ammattilainen voi työskennellä suunnittelu-, valmistus-, korjaus-, myynti- tai neuvontatehtävissä tekstiilialan yrityksissä, itsenäisenä yrittäjänä tai julkisella sektorilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa sisustustekstiilien valmistajan koulutuksesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Errors

Haluatko lisätietoja koulutuksesta Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, tekstiilimuotoilu- ja sisustusala? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan oppilaitokselle, joka vastaa sinulle toivomallasi tavalla.

Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopiota. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta ja aikuisten ammatillista peruskoulutusta. Ingmanedu kulttuurialan ammattiopistossa  voi suorittaa käsi- ja taideteollisuusalan (puumuotoilu- ja puusepänala, tekstiilimuotoilu- ja sisustusala, vaatetusmuotoilu- ja stailausala), audiovisuaalisen viestinnän...


Lue lisää oppilaitoksesta Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto yhteystiedot

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi
Arvioinnit
Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, tekstiilimuotoilu- ja sisustusala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...