Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Toivala
Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi valmistavat graafisen suunnittelun opinnot antavat perustiedot ja -taidot graafisesta suunnittelusta, graafisen suunnittelun työmenetelmistä ja ammattikäytännöistä. Opinnot ovat 180 osaamispisteen laajuiset ja kestävät 2–3 vuotta.

Mitä graafisen suunnittelun opintoihin kuuluu?

Opinnot antavat perustiedot ja -taidot graafisesta suunnittelusta, graafisen suunnittelun työmenetelmistä ja ammattikäytännöistä.

Opintojen aikana syvennytään esimerkiksi graafiseen muotoiluun ja yritysilmeen suunnitteluun, painettujen ja verkkojulkaisujen laatimiseen, visuaalisen viestinnän ilmaisukeinoihin, sekä alan ohjelmistoihin. Kuvallisen ilmaisun perustaitojen ja teknisen osaamisen lisäksi opiskelijat kehittävät omaa persoonallista ilmaisuaan ja teknistä osaamistaan.

Graafisen suunnittelun opiskelu on käytännönläheistä ja opintoihin kuuluu erilaisia työelämälähtöisiä projekteja. Tutkinto antaa hyvät valmiudet alan jatko-opintoihin ja yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

Kuvallisen ilmaisun toteuttaja työelämässä

Tutkinnon suorittanut kuvallisen ilmaisun toteuttaja voi työskennellä esimerkiksi eri alojen yritysten viestintä- ja markkinointiosastoilla, kustannus- ja lehtitaloissa, sekä mainos- ja viestintätoimistoissa tai alan yksityisyrittäjänä. Työtehtävät voivat liittyä esimerkiksi julkaisugrafiikkaan, näyttely- ja pakkaussuunnitteluun, mainosgrafiikkaan, ympäristö- ja yhteisöviestinnän tehtäviin, tai digitaalisen grafiikan suunnitteluun.

Graafisen suunnittelun opinnot antavat valmiudet käyttää ammattialan keskeisiä ohjelmia, sekä työtapoja ja -menetelmiä laajasti ja monipuolisesti. Lisäksi opinnot valmistavat luovaan, yhteistyökykyiseen, asiakaslähtöiseen, sekä tyyli- ja laatutietoiseen työskentelyyn.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun osaamisala, kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Jatko-opinnot

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopiota. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta ja aikuisten ammatillista peruskoulutusta. Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistossa  voi suorittaa taideteollisuusalan (käsityön ohjaustoiminta, puusepänala), puuteollisuuden (puusepänteollisuus), media-alan ja kuvallisen ilmaisun (audiovisuaalinen viestintä, kuva- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi

Arvioinnit

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.