Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Toivala
Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | graafinen suunnittelu

Suunnittelija: MAU NY

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun osaamisala | graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun opinnot antavat perustiedot ja -taidot graafisen suunnittelijan työstä.

Tutkinto rakentuu graafisen muotoilun ja yritysilmeen suunnittelusta, painettujen ja verkkojulkaisujen laatimisesta, visuaalisen viestinnän ilmaisukeinoista ja alan ohjelmistoihin syventymisestä.

Opinnoissa on mahdollisuus painottaa omia mielenkiinnon kohteita ja suunnata kohti omia uratavoitteita.

Graafisen suunnittelun koulutus

Koulutuksen aikana kehitetään kuvallisen ilmaisun perustaitoja, graafisen suunnittelun teknistä osaamista, yhteistyötaitoja sekä omaa persoonallista kuvailmaisua työelämälähtöisesti.

Opintojen laajuus on 180 osaamispistettä, ja opinnot kestävät noin 2-3 vuotta. Opinnot ovat käytännönläheisiä ja niitä suoritetaan erilaisissa työelämälähtöisissä projekteissa. Opintoihin on myös mahdollista valita lukio-opintoja ja yrittäjyyteen valmentavia opintoja. Graafisen suunnittelun opiskelijoiden on mahdollista hakeutua Ingmanedussa myös kansainväliseen vaihtoon.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto antaa hyvät valmiudet alan jatko-opintoihin ja yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

Graafisen suunnittelijan työnkuva

Tutkinto antaa valmiudet toimia graafisena suunnittelijana työsuhteessa tai alan yksityisyrittäjänä.

Graafinen suunnittelija työskentelee esimerkiksi eri alojen yritysten viestintä- ja markkinointiosastoilla, kustannus- ja lehtitaloissa, sekä mainos- ja viestintätoimistoissa.

Työtehtävät liittyvät esimerkiksi julkaisugrafiikkaan, näyttely- ja pakkaussuunnitteluun, mainosgrafiikkaan, ympäristö- ja yhteisöviestinnän tehtäviin sekä digitaalisen grafiikan suunnitteluun.

Graafisen suunnittelijan ammatti vaatii alan keskeisten ohjelmistojen hallintaa, luovuutta, laatu- ja tyylitietoisuutta, yhteistyökykyä sekä asiakas- ja työelämälähtöistä työskentelytapaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun osaamisala, kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Jatko-opinnot

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa, lähellä Kuopiota. Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistoa ylläpitää Tohtori Matthias Ingmanin säätiö. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta. Tavoitteena on, että opiskelu Ingmanedussa on ainutlaatuinen, myönteinen kokemus jokaisen opiskelijan elämässä. Ingmanedun arvoja ovat...


Lue lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi

Arvoinnit
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Graafinen suunnittelu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: