Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Valokuvaus

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Toivala
Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Valokuvaus

Valokuvaus

Opinnot antavat perustiedot ja -taidot valokuvaajan ammatista. Tutkinto rakentuu valokuvauksen perusteista, asiakaslähtöisestä studiokuvauksesta, kuvajournalismista, valokuvailmaisusta
ja valokuvataiteesta. Valokuvaajan tutkinto antaa valmiudet toimia valokuvaajana joko vieraan palveluksessa tai yksityisyrittäjänä.

Valokuvaajakoulutus

Koulutuksen aikana kehitetään teknisen osaamisen ja kuvallisen ilmaisun perustaitoja, yhteistyötaitoja sekä omaa persoonallista ilmaisua työelämälähtöisesti. Opinnoissa syvennytään ammattimaisen digitaalisen valokuvauksen menetelmiin.

Opintokokonaisuuden tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot valokuvaajan ammattia varten. Opinnoissa perehdytään digitaaliseen valokuvauksen lisäksi perinteisiin valokuvausmenetelmiin. Tutkinto antaa hyvät valmiudet alan jatko-opintoihin ja yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

Valokuvaajan työnkuva

Tutkinto antaa valmiudet toimia valokuvaajana tai alan yksityisyrittäjänä. Valokuvaaja työskentelee työsuhteessa esimerkiksi sanomalehdelle, mediatalolle tai jonkin yrityksen viestintäyksikölle. Monesti valokuvaajat tekevät myös freelancer-töitä.

Valokuvaajan ammatissa vaaditaan oma-aloitteisuutta, kykyä ymmärtää visuaalisia elementtejä, kuten värejä, valoa ja sommittelua. Valokuvaaja työskentelee usein ihmisten parissa, mikä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös teknisten taitojen hallinta on valokuvauksessa tärkeää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Valokuvaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmauksen perustutkinto, kuvallisen ilmaisun osaamisala, kuvallisen ilmaisun toteuttaja.

Jatko-opinnot

Tutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Valokuvaus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopiota. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta ja aikuisten ammatillista peruskoulutusta. Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistossa  voi suorittaa taideteollisuusalan (käsityön ohjaustoiminta, puusepänala), puuteollisuuden (puusepänteollisuus), media-alan ja kuvallisen ilmaisun (audiovisuaalinen viestintä, kuva- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi

Arvioinnit

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Valokuvaus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.