Sivuston käyttötapa: Mobiili

Itä-Karjalan Kansanopisto

» In English

Itä-Karjalan Kansanopisto

Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten.

Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös opetuksen ulkopuolella. Lisäksi opistolla on tarjolla muun muassa kielten, taiteiden ja kulttuurin kursseja.

Opistolle on oivat kulkuyhteydet. Lähin linja-autopysäkki on 0,5 km päässä ja rautatieasemalle on matkaa 7 km.

Asuminen ja vapaa-aika

Opistolla on nykyaikainen opiskelija-asuntola ja muita asumisvaihtoehtoja opiskelijoille. Opiskelijoiden viihtyvyydestä, turvallisuudesta ja terveydestä huolehtivat vapaa-ajan- ja asuntolaohjaajat, kouluterveydenhoitaja sekä yöpäivystäjä asuntolassa.

Itä-Karjalan Kansanopisto sijaitsee kauniissa Punkaharjun maisemissa. Punkaharjulla on hyvät mahdollisuudet ulkona tapahtuvaan liikkumiseen sekä patikoinnin ja ratsastuksen harrastamiseen. Iltaisin on mahdollista käyttää opiston tietokoneita ja nettiyhteyksiä sekä harrastaa kerhotoimintaa, uintia, kuntosaliharjoittelua, musiikkia, maalausta, näyttelemistä, käsitöitä, kudontaa, kokkausta tai pelata lento-, sulka- ja jalkapalloa sekä pöytätennistä.

Tukea opiskeluun

Opiskelu oikeuttaa opintotukeen. Aikuisopiskelija voi saada aikuiskoulutustukea, koulutuspäivärahaa tai työttömyysetuutta tietyin edellytyksin. Vapaan sivistystyön vähintään 8 opintoviikkoa kestäviin opintoihin voi saada opintoseteliavustuksia.

Haluatko lisätietoa Itä-Karjalan Kansanopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Itä-Karjalan Kansanopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Itä-Karjalan Kansanopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Itä-Karjalan Kansanopisto is situated in a location of superb natural beauty, right on the magnificent Punkaharju ridge. One of the best known natural sights in the country, Punkaharju ridge is a natural formation dating from the Ice Age. It is surrounded by lakes and magnificent scenery on both sides.

Itä-Karjalan Kansanopisto is a modern, non-political and non-religious College of Advanced Education offering both general and vocational education. Here students are given an opportunity to develop and improve skills and abilities which will help them succeed in further studies, working life and society. As a residential school, Itä-Karjalan Kansanopisto provides a safe living environment for young people who are leaving home for the first time. With the support of staff and other students, they will learn to cope more independently in everyday situations.

Many of the courses offered are suitable for mature and senior students and people who are looking for new experiences. About 100–150 students are attending to long courses. Most of the students have Finnish background but there are also foreign students from other countries. A personal study plan will be drawn up for each student, where suitable previous studies will be counted in the student’s favour.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Itä-Karjalan Kansanopisto

Valoniementie 32
58450 Punkaharju

 Näytä puhelinnumero
www.ikko.fi

Arvioinnit

Jussi
(5)
Itä-Karjalan kansanopiston hierontakoulutusta antaa Timo Rouhiainen. Hän on opettajana innostava, ajantasainen ja antaa kaiken tietotaitonsa oppilaiden käyttöön. Puitteet opiskelulle ovat mitä mainioimmat. Rohkenen suositella kaikille, ketkä hierojan urasta ovat kiinnostuneita.
nivel liikkuvuutta edistämässä
(5)
Hieronnan lisäkoulutuksen mahdollistuttua tiesin heti mihin otan yhteyttä. Punkaharjun kauniissa maisemissa sijaitsee erinomaisen hyvää tietoa ja kädentaitoja antava hierojakoulutus opettajanaan fysioterapeutti Timo Rouhiainen. Hänen ammattitaito on huikea niin käytännössä kuin teoriassakin eikä huumoriakaan puutu. Nivel liikkuvuuden edistämis ...
Näytä kokonaan
SaXet
(4)
Kyllä kannattaa lähteä opiskelemaan hierojaksi Itä-Karjalan kansanopistoon. Se tieto- ja taitomäärä, minkä koulusta sai, tuntuu näin jälkikäteen ajatellen uskomattomalta omaksua, mutta kyllä se vaan onnistui. Kaiken kiitoksen siitä saa kyllä opemme Timppa, hänellä on hyvä ja motivoiva opetus. Harvoin jos koskaan oli sellaista kysymystä alalta, j...
Näytä kokonaan
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Itä-Karjalan Kansanopisto
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 17 arviointiin