Sivuston käyttötapa: Mobiili

Peruskoululinja | maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille

Itä-Karjalan Kansanopisto
Yhteenveto
9–18 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
13.8.2019
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Punkaharju
Perusopetus

Peruskoululinja | maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille

Peruskoululinja (maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille)

Peruskoululinja | maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille

Peruskoululinja on suunnattu erityisesti aikuisille maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille, jotka tarvitsevat tietojensa ja taitojensa täydentämistä päästäkseen toisen asteen ja muihin jatkokoulutuksiin.

Itä-Karjalan Kansanopiston peruskoululinjan opintoihin sisältyy suomalaisen peruskoulun aineita, kuten suomen kieltä, englannin kieltä, matematiikkaa, yhteiskunnallisia ja luonnontieteellisiä aineita sekä oppilaanohjausta, tietotekniikkaa, harrastus- ja taideaineita, työelämään perehdyttävä jakso ja tutustumista jatkokoulutusvaihtoehtoihin.

Peruskoululinjan tavoitteena on suorittaa perusopetuksen päättötodistus aikuisille tarkoitetun perusopetuksen oppimäärän mukaisesti ja saavuttaa hyvä suomen kielen taito jatko-opintoja sekä työelämää varten.

Aikuisten perusopetus sisältää alkuvaiheen opetuksen ja varsinaisen perusopetuksen.

Perusopetuksen oppimäärän suorittamisesta hakuvuonna annetaan kuusi lisäpistettä valittaessa opiskelijoita ammatilliseen peruskoulutukseen.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Peruskoululinja | maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

  Hakeminen

  Peruskoululinja on tarkoitettu erityisesti aikuisille maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille.

  Itä-Karjalan Kansanopiston peruskoululinjalle on jatkuva haku ja hakeminen tapahtuu suoraan oppilaitokseen hakulomakkeella. Hakulomakkeen voit tilata opistolta tai tulostaa netistä.

  Tutkinto / todistus

  Peruskoulun päättötodistus

  Kustannukset

  Peruskoululinjan opiskelijoille ja niille, joilla oppivelvollisuus on jäänyt kesken tai joilla ei ole peruskoulun päättötodistusta, ovat opetus ja asuminen sekä oppikirjat ja ruokakin pääosin maksuttomia. Iltapäiväkahvi ja iltapala maksavat 10 €/vko niitä käyttäville.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Peruskoululinja | maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  » In English Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten. Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös...


  Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Valoniementie 32
  58450 Punkaharju

   Näytä puhelinnumero
  www.ikko.fi

  Arvioinnit

  Peruskoululinja | maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.