Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen kielen ja kulttuurin linja | aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus

Itä-Karjalan Kansanopisto
Yhteenveto
9–14 kuukautta
suomi
Kyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Punkaharju
Kansanopistot

Suomen kielen ja kulttuurin linja | aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus

Suomen kielen ja kulttuurin linja | aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus

Suomen kielen ja kulttuurin linja | aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus

Haluatko puhua paremmin suomea? Kiinnostaako suomalainen kulttuuri ja elämäntapa? Itä-Karjalan Kansanopiston suomen kielen ja kulttuurin linja (aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus) on tarkoitettu aikuisille maahanmuuttajille, ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisille. Opiskelija voi osallistua myös suomen kielen yleiseen tai valtionhallinnon kielitutkintoon.

Opiskelijat jaetaan ryhmiin kielitaidon mukaan. Koulutuksessa on erikseen alkeis-, keski- ja jatkoryhmät. Opiskelu painottuu suomen kieleen ja viestintätaitoihin, työelämä- ja yhteiskuntataitoihin, kulttuurituntemukseen ja Suomi-tietouteen. Koulutukseen sisältyy opintoretkiä, teematapahtumia, työelämään perehtymistä ja jatkokoulutusmahdollisuuksiin tutustumista.

Linjan suorittamisesta annetaan kuusi lisäpistettä valittaessa opiskelijoita ammatilliseen peruskoulutukseen.

  Course in Finnish Language and Culture

  Do you want to learn more Finnish? Are you interested in Finnish culture and lifestyle? This course is aimed at immigrants, people of Finnish descent and others who want to learn about Finland and the Finns. You will learn to speak Finnish and to use it in different situations, get to know Finnish culture and working life.

  The main focus of the course is on language skills and information about Finnish society, traditions and culture. Groups are for beginners and for advanced students.

  Completing the course in Finnish language and culture gives you six extra points when applying to vocational education and training.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomen kielen ja kulttuurin linja | aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

  Hakeminen

  Itä-Karjalan Kansanopiston Suomen kielen ja kulttuurin linjalle on jatkuva haku ja hakeminen tapahtuu suoraan oppilaitokseen hakulomakkeella. Hakulomakkeen voit tilata opistolta tai tulostaa netistä.

  Tutkinto / todistus

  Suomen kielen ja kulttuurin linja

  Kustannukset

  Opiskelukustannukset vapaan sivistystyön koulutuksissa tai niiden osissa ovat seuraavat:

  • Opetus on ilmaista 16–17-vuotiaille.
  • Yli 18-vuotiaille opetus maksaa 11 €/vko.
  • Asuminen 2–3 hengen huoneessa maksaa 11 €/vko. Lisämaksu yksin asumisesta.
  • Ateriat maksavat 45 €/vko opistolla asuvilla (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala) ja 20 €/vko ulkopuolella asuvilla (lounas ja päiväkahvi).

  Opiskelu maksaa siten:

  • alle 18-vuotiailla opistolla asuvilla 56 €/vko, ulkopuolella asuvilla 20 €/vko.
  • yli 18-vuotiailla opistolla asuvilla 67 €/vko ja ulkopuolella asuvilla 31 €/vko.

  Koko työvuosi (9 kk) maksaa iästä, asumisesta ja ruokailusta riippuen 760 €–2680 €. Kirjat, muun opiskeluun liittyvän materiaalin ja matkakulut opiskelijat maksavat itse.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kielen ja kulttuurin linja | aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  » In English Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten. Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös...


  Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Valoniementie 32
  58450 Punkaharju

   Näytä puhelinnumero
  www.ikko.fi

  Arvioinnit

  Suomen kielen ja kulttuurin linja | aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.