Sivuston käyttötapa: Mobiili

Aineenopettaja ja luokanopettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Aineenopettaja ja luokanopettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia

Tavoite

Oletko haaveillut matematiikan, fysiikan tai kemian aineenopettajan työstä lukiossa tai peruskoulussa? Oletko kenties kiinnostunut myös luokanopettajan työstä ja et osaa päättää minkälaisiin opintoihin hakisit? Itä- Suomen yliopistossa voit suorittaa tutkinnon, jolla voit saada kelpoisuuden edellä mainittuihin opettajan tehtäviin.

Käytännönläheisessä aineenopettajan ja luokanopettajan koulutusohjelmassa matemaattisten aineiden ja pedagogisten opintojen teoria sekä käytännöt nivoutuvat yhteen tutkinnoksi, joka antaa erinomaiset valmiudet erilaisiin opettajan tehtäviin.

Koulutusohjelmasta valmistuvalla opettajalla on yhden tai useamman matemaattisen aineen (pääaineen lisäksi yleensä matematiikka, fysiikka tai kemia) ja luokanopettajan kelpoisuus. Tutkinto mahdollistaa monipuolisen työllistymisen kaikilla koulutusasteilla.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit

Aineenopettaja ja luokanopettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi eri-ikäisten kasvatus ja ohjaaminen

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta valmistutaan joko lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!