Sivuston käyttötapa: Mobiili

Aineenopettaja, matematiikka, fysiikka, kemia ja tietojenkäsittelytiede

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kuopio
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Aineenopettaja, matematiikka, fysiikka, kemia ja tietojenkäsittelytiede

Tavoite

Haaveiletko matemaattisten aineiden opettajan työstä peruskoulussa, lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa? Tule opiskelemaan Itä-Suomen yliopistoon Joensuun kampukselle! Tiivis ja viihtyisä yliopistokampus nykyaikaisine tiloineen luo siihen erinomaiset edellytykset.

Aineenopettajan koulutusohjelman opinnot sisältävät sekä matemaattisten aineiden opintoja että pedagogisia opintoja. Valmistuvilla opettajilla on joko kahden tai kolmen opetettavan aineen kelpoisuus, joten he ovat erittäin haluttuja työmarkkinoilla.

Opintojen rakenne

Opinnot koostuvat pääaineen opinnoista, toisen opetettavan aineen opinnoista, aineenopettajan pedagogisista opinnoista (60 op) kieli- ja viestintäopinnoista sekä vapaasti valittavista opinnoista.

Koulutukseen valitut valitsevat ensimmäisen vuoden aikana pääaineekseen matematiikan, fysiikan, kemian tai tietojenkäsittelytieteen. Pääaineen vaihtaminen on mahdollista koulutusohjelman sisällä myöhemmin opintojen aikana.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Arvioinnit

Aineenopettaja, matematiikka, fysiikka, kemia ja tietojenkäsittelytiede ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!