Itsenäiset maisteriohjelmat

Englannin kieli ja kulttuuri, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Joensuu
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Englannin kieli ja kulttuuri, maisteriohjelma

Tavoite

Enemmän kuin arkienglantia – osaajasta asiantuntijaksi!

 Englannin kielen ja kulttuurin maisteriopinnot vievät sinut kohti englannin asiantuntijalta vaadittavia tietoja ja taitoja. Syventävien opintojen monipuolisissa kurssisisällöissä painottuvat kielitieteelliset sekä kirjallisuuden ja kulttuurin opinnot. Voit valita opintojaksoja ja kehittää vahvuuksiasi omien tavoitteittesi mukaisesti. Opintojen myötä perehdyt englannin kieleen ja englanninkieliseen kulttuuriin sekä opit etsimään, analysoimaan ja soveltamaan näihin liittyvää tietoa joko kielen opettajana tai muussa kieliasiantuntemusta vaativassa tehtävässä.

Itä-Suomen yliopistossa englannin opinnot sijoittuvat Joensuun kampukselle. Joensuussa kaikki on lähellä, opiskelijat ja opettajat tuntevat toisensa, ja saat henkilökohtaista ohjausta ja palautetta taitojesi kehittämiseen. Vahva aineenopettajakoulutuksen perinne, vireä ja oppiainerajat ylittävä yhteistyö sekä Suomen monialaisimman tiedeyliopiston vapaa sivuaineoikeus antavat sinulle loistavat mahdollisuudet osaamisesi laajentamiseen oman kiinnostuksesi mukaan. Vaihto-opiskeluvuosi tai työharjoittelujakso ulkomailla avaavat ikkunoita maailmalle.

Koulutuksen sisältö

Jos haet englannin maisteriopintoihin, sinulla tulee olla jo suoritettuna alempi tai ylempi korkeakoulututkinto suomalaisessa tai ulkomaisessa yliopistossa, johon kuuluu englannin opintoja pää- tai sivuaineena.

Suoritettavaan filosofian maisterin tutkintoon (120 op) kuuluu pääaineen syventäviä opintoja (80 op) sekä sivuaineen tai muita opintoja (40 op). Vaadittavan sivuaineen voit valita omien intressiesi mukaan joko omasta tai muista tiedekunnista. Pääaineen opintoihin kuuluu tutkimuksen tekemiseen ohjaavia opintojaksoja sekä vuosittain vaihtuvia temaattisia valinnaiskursseja. Näitä voit valita oman kiinnostuksesi mukaan.

Opintojen jälkeen

Työmarkkinoilla englannin kielen ja kulttuurin asiantuntijat sijoittuvat englannin kielen ja kulttuurienvälisen viestinnän tehtäviin valtion, kunnan, yritysten tai järjestöjen palvelukseen esimerkiksi aineenopettajina, lehtoreina, tutkimus- ja hallintotehtävissä tai viestinnän asiantuntijoina. Monet toimivat kansainvälisten asian suunnittelijoina tai kansainvälisen kaupan tehtävissä. Yhteiskunnan digitalisaation myötä kieliaineistojen analysointi kielentutkimuksen menetelmin voi lähitulevaisuudessa avata uusia työllistymismahdollisuuksia perinteisten alojen lisäksi.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu