Itsenäiset maisteriohjelmat

Innovaatiojohtaminen, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Kuopio
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Innovaatiojohtaminen, maisteriohjelma

Tavoite

Innovaatiojohtamisen suuntautumisvaihtoehdossa opit kehittämään työyhteisöjä ja liiketoimintaa. Opit edistämään ja johtamaan uudistumista, luomaan ja tunnistamaan uuden liiketoiminnan mahdollisuuksia sekä arvioimaan kestävyysvaikutuksia. Vastaavaa oppimiskokonaisuutta ei ole tarjolla muissa yliopistoissa.

Opinnot ruokkivat luovaa ja analyyttistä osaamista. Saat taitoa ja rohkeutta ratkoa innovaatioiden ja uudistamisen haasteita. Saat työkaluja asiakaslähtöisen liiketoiminnan edistämiseen ja monialaisen yhteistyön toteuttamiseen.

Innovaatiojohtamisen opintojen jälkeen osaat käyttää erilaisia menetelmiä innovoinnissa ja muutoksen johtamisessa, pystyt toteuttamaan haastavia kehitysprojekteja ja osaat hyödyntää liiketoiminnan uusia ansaintamalleja. Sinusta tulee vastuullista ja eettistä liiketoimintaa ymmärtävä ja toteuttava esimies tai johtaja

Koulutuksen sisältö

Innovaatiojohtamisen maisteriopinnoissa tutustut kestävän yritystoiminnan periaatteisiin taloudellisen, kulttuurisen ja sosiaalisen vastuun sekä ympäristövastuun näkökulmista. Opiskelet laaja-alaisesti ja tuoreimman tutkimustiedon pohjalta uudistumisen johtamista ja liiketoiminnan uudistamiseen vaikuttavia muutosvoimia kuten kiertotaloutta.

Opetuksessa käytetään opiskelijalähtöisiä menetelmiä, joten voit opiskella joustavasti ja itsenäisesti. Opetus on alan huippua ja perustuu tieteellisesti toimiviksi todennettuihin menetelmiin innovaatiojohtamisen oppimisessa.

Opinnot kehittävät kielitaitoa ja esiintymisvarmuutta ja vahvistavat vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Menetelmäkurssit opettavat hyödyntämään tutkimustietoa käytännön johtamis- ja kehittämistehtävissä.

Voit täydentää osaamistasi sivuaineella tai muilla sinua kiinnostavilla opinnoilla. Ainutlaatuista tarjontaa on terveysliiketoiminnan opintokokonaisuus. Suosittuja sivuaineita ovat työ- ja organisaatiopsykologian, juridiikan, ravitsemustieteen, urheilujohtamisen sekterveys- ja sosiaalialan opinnot.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu