Kandi- ja maisteriohjelmat
Ei arviointeja

Kemia

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Joensuu
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Kemia

Tavoitteet

Haluatko kehittää uusia ihmiskuntaa hyödyttäviä huipputeknisiä materiaaleja, puhtaan energian tuottoa ja lääkeaineita? Entä kiinnostaako sinua tieteen kehittyminen, tausta ja lainalaisuudet? Haluaisitko työskennellä yhdellä suurimmista ja mielenkiintoisimmista teollisuuden aloista Suomessa? Kemia vastaa näihin tavoitteisiin ja antaa merkityksen opiskeluusi.

Kemian maisteriopinnoissa voi erikoistua fotoniikan kemiaan tai bio-orgaaniseen kemiaan esim. lääkeainesuunnittelun opinnoissa. Toisaalta erikoistumisaloiksi voi valita myös materiaalien kemian tai metsäbiotalouteen ja ympäristöön liittyvät opinnot. Näillä valinnoilla ovet ovat auki monipuolisiin ja mielenkiintoisiin asiantuntijatehtäviin tutkijoina, kemisteinä, suunnittelijoina, johtajina, tuote- ja kehityspäällikköinä, laboratoriopäällikköinä tai tuotekehitysinsinööreinä vaikkapa lääke-, metsä- tai kemianteollisuudessa, kuntien ja valtion tehtävissä, tutkimuslaitoksissa ja yliopistoissa.

Itä-Suomen yliopistonkemian laitoksellatehdään kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta lukuisilla kemian eri osa-alueilla (materiaalikemia, molekyylimallitus, organometallisynteesi, bioöljyjen analytiikka ja proteiinien rakennetutkimus). Tuorein tutkimustieto välittyy koulutukseen ja motivoi opiskelijoita.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu