Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kulttuurintutkimus, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Kulttuurintutkimus, maisteriohjelma

Tavoite

Joensuulaisesta kulttuurintutkijasta on moneksi!

Kulttuurintutkimuksen koulutusohjelmassa opit tietoja ja taitoja, joiden avulla ymmärrät ihmisiä muuttuvassa maailmassa. Myös maailma avautuu sinulle opintojen myötä uudenlaisesta perspektiivistä. Saat humanistisen tieteellisen sivistyksen ja välineitä kehittyä ihmiskeskeisten alojen moniosaajaksi.

Joensuun kampusalueella kaikki on lähellä ja Humanistinen osasto on ihmisen kokoinen. Opinnoissasi sinua auttava henkilökunta tulee sinulle tutuksi ja sinä tulet tutuksi henkilökunnalle. Opiskelijajärjestötoiminta, Joensuun mainiot kulttuuritapahtumat sekä erinomaiset liikuntamahdollisuudet tuovat vastapainoa opiskeluusi.

Koulutuksen sisältö

Koulutusohjelman laajasta oppiainevalikoimasta voit koota omia uratoiveitasi vastaavan, itsesi näköisen tutkinnon. Itä-Suomen yliopiston tarjoamasta laajasta sivuainevalikoimasta löydät lisää vaihtoehtoja. Ennakkoluulottomuus kannattaa!

Vaihtelua ja joustavuutta opintoihisi saat hyödyntämällä luentojen, seminaarien, harjoituskurssien ja muun tutkintoon kuuluvan lähiopetuksen lisäksi myös erilaisia verkko-oppimisympäristöjä.

Pääaineesi valitset vapaasti omien kiinnostuksenkohteidesi ja ammatillisten tavoitteidesi mukaan. Tutkintosi pääaineeksi voit valita kirjallisuuden, perinteentutkimuksen tai kulttuurintutkimuksen. Jos pääaineesi on kulttuurintutkimus, voit valita erikoistumisalaksi joko etnomusikologian, kulttuuriantropologian, mediakulttuurin ja viestinnän, sukupuolentutkimuksen tai taiteensosiologian.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit

Kulttuurintutkimus, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.