Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Kandi- ja maisteriohjelmat
Ei arviointeja

Luokanopettaja

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Joensuu
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Luokanopettaja

Tavoite

Oletko monin tavoin utelias ja innokas oppimaan joka päivä uutta? Onko haaveenasi tehdä merkityksellistä, vaikuttavaa ja tulevaisuuteen suuntautuvaa työtä? Tule luokanopettajaopintoihin toteuttamaan unelmaasi!

Luokanopettajakoulutuksessa pääaineesi kasvatustiede ja siihen sisältyvät opettajan pedagogiset opinnot luovat teoreettisen perustan ja antavat yleiset pedagogiset valmiudet opettajan tehtävien hoitamiselle sekä johdattelevat ajattelemaan tieteellisesti ja kehittämään tutkivaa työotetta. Opintoihin sisältyy paljon pienryhmäharjoituksia, ja opetustyöhön pääset ohjatuissa harjoitteluissa.

Sivuaineinasi opiskelet perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaiset opinnot sekä vapaasti valitsemiasi aineita. Laajasta sivuainetarjonnasta voit valita halutessasi jonkin perusopetuksessa opetettavan aineen opinnot, jolloin voit saada kelpoisuuden toimia kyseisen aineen aineenopettajana perusopetuksessa. Voit myös suuntautua esimerkiksi erityisesti alkuopetukseen valitsemalla sivuaineeksi alkukasvatuksen.

Koulutuksen sisältö

Luokanopettajakoulutuksen pääaineena on kasvatustiede. Koulutuksiin sisältyvät sivuaineena perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaiset opinnot (60 opintopistettä). Opettajan pedagogiset opinnot (60 op) sisältyvät kasvatustieteen perus- ja aineopintoihin sekä syventäviin opintoihin.

Luokanopettajakoulutuksessa opiskelijat voivat joustavasti suorittaa vapaasti valittavissa sivuaineissa joko kaksi 25 opintopisteen laajuista opintokokonaisuutta tai yhden 60 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden. 

Opiskelija voi suunnata opintojaan taito- ja taideaineisiin eri vaiheissa opintojensa aikana.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen kandidaatti ja maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu