Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Itsenäiset maisteriohjelmat
Ei arviointeja

Luokanopettaja, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Joensuu
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Luokanopettaja, maisteriohjelma

Tavoite

Oletko monin tavoin utelias ja innokas oppimaan joka päivä uutta? Onko haaveenasi tehdä merkityksellistä, vaikuttavaa ja tulevaisuuteen suuntautuvaa työtä? Tule luokanopettajaopintoihin toteuttamaan unelmaasi! 

Kasvatustieteen maisterin tutkinnossa luokanopettajakoulutuksessa pääaineesi kasvatustiede ja siihen sisältyvät opettajan pedagogiset opinnot luovat teoreettisen perustan ja antavat yleiset pedagogiset valmiudet opettajan tehtävien hoitamiselle sekä johdattelevat ajattelemaan tieteellisesti ja kehittämään tutkivaa työotetta. Kasvatustieteen syventävissä opinnoissa mm. harjoittelet opetuksen suunnittelua, toteutusta ja arviointia, pääset käytännön opetustyöhön kahdessa ohjatussa opetusharjoittelussa sekä kehität valmiuksiasi toimia sekä itsenäisesti että moniammatillisessa yhteistyössä.

Laajasta sivuainetarjonnasta voit valita halutessasi jonkin perusopetuksessa opetettavan aineen opinnot, jolloin voit saada kelpoisuuden toimia kyseisen aineen aineenopettajana perusopetuksessa. Voit myös suuntautua esimerkiksi erityisesti alkuopetukseen valitsemalla sivuaineeksi alkukasvatuksen, painottaa opintojasi taito- ja taideaineisiin tai hakeutua erityisopettajan sivuaineopintoihin – vaihtoehtoja on monia!

Koulutuksen sisältö

Kasvatustieteen maisterin tutkintoon luokanopettajakoulutuksessa opiskellaan pääaineesta eli kasvatustieteestä syventävät opinnot 85 op, joihin sisältyy myös opettajan pedagogisia opintoja. Opiskelijat suorittavat vapaasti valittavana sivuaineena 25 opintopisteen laajuisen perusopintokokonaisuuden ja muita vapaasti valittavia opintoja 10 op, tai 35 opintopisteen laajuisen aineopintokokonaisuuden aineesta, josta on aiemmin suoritettuna perusopinnot.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu