Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luokanopettaja, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Luokanopettaja, maisteriohjelma

Tavoite

Oletko monin tavoin utelias ja innokas oppimaan joka päivä uutta? Onko haaveenasi tehdä merkityksellistä, vaikuttavaa ja tulevaisuuteen suuntautuvaa työtä? Tule luokanopettajaopintoihin toteuttamaan unelmaasi! 

Kasvatustieteen maisterin tutkinnossa luokanopettajakoulutuksessa pääaineesi kasvatustiede ja siihen sisältyvät opettajan pedagogiset opinnot luovat teoreettisen perustan ja antavat yleiset pedagogiset valmiudet opettajan tehtävien hoitamiselle sekä johdattelevat ajattelemaan tieteellisesti ja kehittämään tutkivaa työotetta. Kasvatustieteen syventävissä opinnoissa mm. harjoittelet opetuksen suunnittelua, toteutusta ja arviointia, pääset käytännön opetustyöhön kahdessa ohjatussa opetusharjoittelussa sekä kehität valmiuksiasi toimia sekä itsenäisesti että moniammatillisessa yhteistyössä.

Laajasta sivuainetarjonnasta voit valita halutessasi jonkin perusopetuksessa opetettavan aineen opinnot, jolloin voit saada kelpoisuuden toimia kyseisen aineen aineenopettajana perusopetuksessa. Voit myös suuntautua esimerkiksi erityisesti alkuopetukseen valitsemalla sivuaineeksi alkukasvatuksen, painottaa opintojasi taito- ja taideaineisiin tai hakeutua erityisopettajan sivuaineopintoihin – vaihtoehtoja on monia!

Koulutuksen sisältö

Kasvatustieteen maisterin tutkintoon luokanopettajakoulutuksessa opiskellaan pääaineesta eli kasvatustieteestä syventävät opinnot 85 op, joihin sisältyy myös opettajan pedagogisia opintoja. Opiskelijat suorittavat vapaasti valittavana sivuaineena 25 opintopisteen laajuisen perusopintokokonaisuuden ja muita vapaasti valittavia opintoja 10 op, tai 35 opintopisteen laajuisen aineopintokokonaisuuden aineesta, josta on aiemmin suoritettuna perusopinnot.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit

Luokanopettaja, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.