Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruotsin kieli

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Ruotsin kieli

Tavoite

Svenska i Joensuu? Kyllä vain! Ruotsin kielen ja Pohjoismaiden asiantuntijoita tarvitaan! Opinnoissa saat sujuvan suullisen ja kirjallisen kielitaidon sekä opit luontevaa asiaviestintää ruotsiksi. Opinnoissasi perehdyt kielen rakenteeseen, vuorovaikutukseen, kielenoppimiseen, kielialueen kulttuuriin ja yhteiskuntaan sekä muihin Pohjoismaihin. Opiskelu aktivoi monin tavoin - Itä-Suomen yliopistossa opiskelet sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa. Kaikki tämä takaa sinulle monipuolisen asiantuntijuuden.

Opintojen rakenne

Päästyäsi pidemmälle opinnoissasi valinnanvara kasvaa ja voit valita aineenopettajaksi, kääntäjäksi tai kieliasiantuntijaksi suuntautuvan opintoja. Ruotsin lisäksi opiskelet myös sivuaineita. Voit valita opintoja laajasta kielivalikoimasta ja monipuolisesta aineenopettajakoulutuksesta. Voit valita juuri itsellesi sopivan aineyhdistelmän, niin kieliä kuin muidenkin alojen aineita. Sinulla on myös erinomaiset mahdollisuudet suorittaa osa opinnoistasi ulkomailla eri vaihto-ohjelmien avulla.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit

Ruotsin kieli ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.