Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruotsin kieli, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Ruotsin kieli, maisteriohjelma

Tavoite

Svenska i Joensuu? Kyllä vain! Ruotsin kielen ja Pohjoismaiden asiantuntijoita tarvitaan! Meillä saat sujuvan suullisen ja kirjallisen kielitaidon sekä opit luontevaa asiaviestintää ruotsiksi. Opinnoissasi perehdyt kielen rakenteeseen, vuorovaikutukseen, kielenoppimiseen, kielialueen kulttuuriin ja yhteiskuntaan sekä muihin Pohjoismaihin. 

Maisteriopinnoissa voit valita aineenopettajaksi, kääntäjäksi tai kieliasiantuntijaksi suuntautuvan opintoja. Ruotsin lisäksi opiskelet myös sivuaineita. Itä-Suomen yliopistossa on mm. laaja kielivalikoima ja monipuolinen aineenopettajakoulutus. Voit valita juuri itsellesi sopivan aineyhdistelmän, niin kieliä kuin muidenkin alojen aineita. Sinulla on myös erinomaiset mahdollisuudet suorittaa osa opinnoistasi ulkomailla eri vaihto-ohjelmien avulla.

Opintojen jälkeen

Ruotsin kielen maisterina voit sijoittua työelämässä opetusalalle eri oppilaitoksiin tai (korkea)kouluihin, viestintä- tai hallintotehtäviin, kansainväliselle uralle, kääntämisen ja tulkkauksen alalle, erilaisiin kulttuuriasiantuntijan tehtäviin, tutkijaksi, muihin asiantuntijatehtäviin tai vaikkapa matkailualalle. Sivuainevalinnoilla voit vaikuttaa paljon sijoittumiseesi työelämässä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit

Ruotsin kieli, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.