Venäjän kieli

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Joensuu
Kandi- ja maisteriohjelmat

Venäjän kieli

Tavoite

Venäjän kielen koulutuksen tavoitteena on antaa monipuoliset valmiudet toimia venäjän kielen, kulttuurin tai kääntämisen asiantuntijana. Kandidaatin tutkinto tarjoaa laaja-alaisen pohjan venäjän kielen asiantuntijuuteen. Maisteriopinnoissa opiskelija erikoistuu venäjän kieleen ja kulttuuriin tai venäjän kieleen ja kääntämiseen.

Kielestä ja kulttuurista voi valmistua venäjän opettajaksi tai muihin asiantuntijatehtäviin. Kielestä ja kääntämisestä voi valmistua kääntäjäksi, tulkiksi tai kansainvälisen viestinnän asiantuntijaksi. Vapaa sivuaineoikeus takaa opiskelijalle mahdollisuuden yksilöllisiin valintoihin ja laaja-alaisen asiantuntijuuden kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Venäjän kielen opintoihin kuuluu kielitaitoa ja viestintää, kieli- ja käännöstiedettä, Venäjän kulttuuria, yhteiskuntaa ja kirjallisuutta sekä kääntämistä ja tulkkausta. Opetuskielet ovat suomi ja venäjä. Aineenopettajaksi suuntautuvat opiskelevat sivuaineenaan kasvatustiedettä ja kääntäjäksi valmistuvat käännöstiedettä ja suomen kieltä. Muita suosittuja sivuaineita ovat englanti ja ruotsi, kauppa- ja oikeustieteet, psykologia sekä Venäjä- ja rajatutkimus.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit
Venäjän kieli ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.