Sivuston käyttötapa: Mobiili

Venäjän kieli

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Joensuu
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Venäjän kieli

Tavoite

Venäjän kielen koulutuksen tavoitteena on antaa monipuoliset valmiudet toimia venäjän kielen, kulttuurin tai kääntämisen asiantuntijana. Kandidaatin tutkinto tarjoaa laaja-alaisen pohjan venäjän kielen asiantuntijuuteen. Maisteriopinnoissa opiskelija erikoistuu venäjän kieleen ja kulttuuriin tai venäjän kieleen ja kääntämiseen.

Kielestä ja kulttuurista voi valmistua venäjän opettajaksi tai muihin asiantuntijatehtäviin. Kielestä ja kääntämisestä voi valmistua kääntäjäksi, tulkiksi tai kansainvälisen viestinnän asiantuntijaksi. Vapaa sivuaineoikeus takaa opiskelijalle mahdollisuuden yksilöllisiin valintoihin ja laaja-alaisen asiantuntijuuden kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Venäjän kielen opintoihin kuuluu kielitaitoa ja viestintää, kieli- ja käännöstiedettä, Venäjän kulttuuria, yhteiskuntaa ja kirjallisuutta sekä kääntämistä ja tulkkausta. Opetuskielet ovat suomi ja venäjä. Aineenopettajaksi suuntautuvat opiskelevat sivuaineenaan kasvatustiedettä ja kääntäjäksi valmistuvat käännöstiedettä ja suomen kieltä. Muita suosittuja sivuaineita ovat englanti ja ruotsi, kauppa- ja oikeustieteet, psykologia sekä Venäjä- ja rajatutkimus.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvoinnit
Venäjän kieli ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: