Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ympäristötiede, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
Itsenäiset maisteriohjelmat

Ympäristötiede, maisteriohjelma

Tavoite

Kuinka ympäristöaltisteet vaikuttavat ihmisen terveyteen? Miten ihmisen toiminta vaikuttaa ympäristöoloihin? Millaisia riskejä ihmisen ja ympäristön vuorovaikutuksesta aiheutuu? Vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin, ja moniin muihinkin, saat opiskelemalla ympäristötiedettä. Itä-Suomen yliopiston ympäristö- ja biotieteiden laitos sijaitsee Kuopiossa ja Joensuussa.

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen ympäristötieteen oppiaineessa voit opiskella laajasti ympäristötieteen eri osa-alueita. Opetuksen ja tutkimuksen aihepiirit ulottuvat aina solutason vaikutuksista ihmisen terveyteen ja riskinarviointiin asti. Opinnot sisältävät luento-opetuksen lisäksi laboratorio- ja maastoharjoituksia, jotka tuovat opiskeluun tarvittavaa menetelmäosaamista ympäristötieteen erilaisiin työtehtäviin.

Koulutuksen sisältö

Ympäristötieteen syventävät opinnot suoritetaan pääosin Ympäristö- ja biotieteiden laitoksen maisteriohjelmien Environmental Health and Technology ja Biology of Environmental Change mukaisesti. Voit suunnata opintojasi erilaisiin ympäristötieteen asiantuntijatehtäviin ja tukemaan itseäsi kiinnostavaa ympäristötieteen osa-aluetta valitsemalla syventäviä opintoja laajasta valikoimasta.

Ympäristötieteen ja biologian yhteinen kansainvälinen maisteriohjelma (Biology of Environmental Change) antaa mahdollisuuden valita opintoja kummankin pääaineen syventävistä kursseista, joista useat ovat tarjolla molemmilla kampuksilla. Itä-Suomen yliopistossa on vapaa sivuaineoikeus eli voit valita sivuaineeksi minkä tahansa suuntautumistasi tukevan oppiaineen. Suositeltavia sivuaineita ovat esimerkiksikemian, ihmisen biologian, biokemian, toksikologian, fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen tai ympäristöoikeuden perusopinnot tai biologian aineopinnot (Joensuun kampuksella).

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Arvioinnit
Ympäristötiede, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.