Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Itsenäiset maisteriohjelmat
Ei arviointeja

Ympäristötiede, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Kuopio
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Ympäristötiede, maisteriohjelma

Tavoite

Kuinka ympäristöaltisteet vaikuttavat ihmisen terveyteen? Miten ihmisen toiminta vaikuttaa ympäristöoloihin? Millaisia riskejä ihmisen ja ympäristön vuorovaikutuksesta aiheutuu? Vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin, ja moniin muihinkin, saat opiskelemalla ympäristötiedettä. Itä-Suomen yliopiston ympäristö- ja biotieteiden laitos sijaitsee Kuopiossa ja Joensuussa.

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen ympäristötieteen oppiaineessa voit opiskella laajasti ympäristötieteen eri osa-alueita. Opetuksen ja tutkimuksen aihepiirit ulottuvat aina solutason vaikutuksista ihmisen terveyteen ja riskinarviointiin asti. Opinnot sisältävät luento-opetuksen lisäksi laboratorio- ja maastoharjoituksia, jotka tuovat opiskeluun tarvittavaa menetelmäosaamista ympäristötieteen erilaisiin työtehtäviin.

Koulutuksen sisältö

Ympäristötieteen syventävät opinnot suoritetaan pääosin Ympäristö- ja biotieteiden laitoksen maisteriohjelmien Environmental Health and Technology ja Biology of Environmental Change mukaisesti. Voit suunnata opintojasi erilaisiin ympäristötieteen asiantuntijatehtäviin ja tukemaan itseäsi kiinnostavaa ympäristötieteen osa-aluetta valitsemalla syventäviä opintoja laajasta valikoimasta.

Ympäristötieteen ja biologian yhteinen kansainvälinen maisteriohjelma (Biology of Environmental Change) antaa mahdollisuuden valita opintoja kummankin pääaineen syventävistä kursseista, joista useat ovat tarjolla molemmilla kampuksilla. Itä-Suomen yliopistossa on vapaa sivuaineoikeus eli voit valita sivuaineeksi minkä tahansa suuntautumistasi tukevan oppiaineen. Suositeltavia sivuaineita ovat esimerkiksikemian, ihmisen biologian, biokemian, toksikologian, fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen tai ympäristöoikeuden perusopinnot tai biologian aineopinnot (Joensuun kampuksella).

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu