Sivuston käyttötapa: Mobiili

Degree Programme in Cyber Security

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Ylemmät AMK-tutkinnot

Degree Programme in Cyber Security

Cyber Security YAMK-koulutuksen tavoitteena on vastata kyberturvallisuuden kasvaviin haasteisiin työelämässä. Opintojesi jälkeen sinulla on ymmärrys kyberturvallisuuden hallinnasta, teknisesti implementaatiosta, auditoinnista, standardoinnista ja lainsäädännöstä.  Osaat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja hallita kyberturvallisuuteen liittyviä teknologisia ratkaisuja realistisissa yritysympäristöissä. Opit testaamaan ja auditoimaan käyttöönotetut ratkaisut. Sinulla on tieto- ja taito puolustautua oikeassa ympäristössä kyberturvallisuuteen kohdistuvia hyökkäyksiä vastaan. 

Opintojesi sisältöinä on mm. kyberturvallisuus (cyber security) ja sen valvonta, puolustautuminen uhkia vastaan ja turvallisuuteen vaikuttaminen. Tämän lisäksi käsittelet ICT-alan yleistä tietoturvallisuutta, tietoturvallisuuden hallintaa, lainsäädäntöä ja kansallisia turvallisuuskriteereitä. Opit löytämään tunnetut ja tuntemattomat tietoturvahaavoittuvuudet, jotka uhkaavat IT-laitteita. Tietoturvan tasoa testaat opettelemalla auditointimenetelmiä ja järjestelmiä. Opit myös puolustautumaan tietoturvauhkia vastaan ja toteuttamaan erilaisia vastatoimenpiteitä.

Opetus toteutetaan viikonloppuisin Jyväskylässä ja mikäli hakijoita on riittävästi, perustamme toisen opetusryhmän Helsinkiin. Valintakoehaastatteluissa kysymme toivettanne ryhmän sijoituspaikasta.

Hakeminen

You can apply through joint application system.

Tutkinto / todistus

Master of Engineering, Insinööri (ylempi AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita heillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Haluatko...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Arvioinnit
Degree Programme in Cyber Security ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.