Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso korkeakoulujen 1. yhteishaussa olevat yliopisto- ja AMK-tutkinnot! Hakuaika 5.–19.1.

Degree Programme in Professional Project Management

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Jyväskylä
Ylemmät AMK-tutkinnot

Degree Programme in Professional Project Management

Projektijohtamisen englanninkielinen tutkinto-ohjelma, Professional Project Management YAMK-tutkinto, jonka voit suorittaa hybridinä: osittain etänä ja osittain verkossa. Kun valmistut, sinulla on laaja-alainen tietämys projektitoiminnasta ja osaat hyödyntää projektijohtamisen menetelmiä ja työvälineitä. Osaat soveltaa hankkimiasi tietoja ja taitoja monialaisissa projekteissa eri rooleissa ja muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Opintojen aikana hankit kehittämis-, johtamis- ja vuorovaikutusosaamista, joita tarvitset pystyäksesi toimimaan erilaisissa verkostoissa ja moniammatillisissa tiimeissä. Koulutus luo hyvän pohjan projektijohtamisen sertifiointeihin.

Tutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet jatkuvaan oppimiseen, luovaan ongelmanratkaisuun ja työelämän kehittämiseen. Osaat toimia eettisesti kestävää kehitystä tukien.

Tutkinto-ohjelma toteutetaan hybridikoulutuksena, joka sisältää mm. sekä itsenäisesti että tiimityönä tehtäviä verkko-opintoja, webinaareja, verkkoluentoja, esitelmiä ja seminaareja. 

Opinnot koostuvat JAMKin yhteisistä insinöörin YAMK-opintojaksoista, tutkinto-ohjelman projektijohtamisen opinnoista sekä oppimis- ja uratavoitteitasi tukevista, täydentävistä opinnoista.   Asiantuntijaopinnoissa keskeisenä on opinnäytetyö (30 op), joka on laajuudeltaan puolet koko tutkinnon opintopistemäärästä. Opintojen kokonaislaajuus on 60 opintopistettä.

Opintojaksoihin sisältyviä oppimistehtäviä voit tehdä omaan työyhteisöösi. Monia työyhteisön kehittämistehtäviä voit tuoda suunniteltavaksi, jalostettavaksi ja ratkaistavaksi oppimistehtävinä ja -projekteina.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Master of Engineering

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita heillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Haluatko...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Arvioinnit
Degree Programme in Professional Project Management ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.