AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Rakennusmestari (AMK) | monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Rakennusmestari (AMK) | monimuotototeutus

Asiantunteville rakennusmestareille on kysyntää

Jamkin rakennusmestari (AMK) -tutkinto-ohjelman sisältö on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä rakennusalalla toimivien keskisuomalaisten yritysten kanssa. Tutkinnolla vastataan rakennustyömaiden työvoimapulaan, sillä osaaville työnjohtajille on todellinen tarve. Työllistymisnäkymät valmistuville rakennusmestareille ovatkin Keski-Suomen alueella erittäin hyvät.

Vastaavaksi työnjohtajaksi rakennusmestari AMK-tutkinnon avulla

Jamkin rakennusmestarin monimuoto-opinnot on tarkoitettu sinulle, joka olet jo hankkinut useamman vuoden työkokemusta rakennustyömaalla työskentelystä ja haluat pätevöityä rakennusmestariksi joustavasti töiden ohella. Nykyinen tehtäväsi voi olla esimerkiksi "nokkamies", talonrakentaja, rakennusmies, maanrakentaja, pintakäsittelijä tai kirvesmies. Opinnot sopivat sinulle, jos olet lisäksi toimeen tarttuvaa tyyppiä, nautit rakentamisesta ja suunnittelet urallesi jatkoa rakentamisen parissa. Rakennusmestaritutkinto antaa sinulle valmiudet hankkia lainmukaisen pätevyyden toimia rakennustyömaalla vastaavana työnjohtajana sekä rakennus- tai pääsuunnittelijana tavanomaisissa kohteissa (esim. pientaloissa).

Jamkista valmistuvat rakennusmestarit taitavat rakentamisen ja vuorovaikutuksen

Rakennusmestariopinnot ovat laajuudeltaan 210 opintopistettä, ja opintojen suunniteltu kesto on 3,5 vuotta. Koulutuksessa huomioidaan aiemmat opintosi ja työelämässä hankkimasi osaaminen. Niistä saatavat hyväksiluvut ja oma etenemisvauhtisi määrittävät opintojen lopullisen keston.

Rakennusmestariopinnot voi karkeasti jakaa kolmeen osaan: 1) perusopinnot, 2) ammatilliset opinnot ja 3) syventävät opinnot. Näiden lisäksi opintoihin sisältyvät harjoittelut ja opinnäytetyö. Alla olevassa listauksessa on esiteltynä vain pintaraapaisu siitä, mitä kaikkea opit.

Lähde: Opintopolku.fi

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa opintopolku.fi-sivustolla.

Tutkinto / todistus

Rakennusmestari (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Jamk tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu