Sivuston käyttötapa: Mobiili

Robotiikka | insinööri | YAMK

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Jyväskylä
Ylemmät AMK-tutkinnot

Robotiikka | insinööri | YAMK

Robotiikan YAMK-opinnoissa perehdyt robotiikan uusimpiin kehityssuuntiin. Tunnet alan uusimmat teknologiset ratkaisut, tunnet robotiikan mahdollisuudet ja rajoitukset sekä osaat kehittää robotiikkaa hyödyntäviä uusia tuotteita, palveluita ja uutta liiketoimintaa.

Saat tieto- ja taitoperustan sekä valmiudet toimia vaativissa robotiikan tai robotiikkaa soveltavissa työelämän kehittämis- ja johtotehtävissä. Osaat hyödyntää robotiikan uusinta tietoa ja soveltaa sitä käytännön kehitystehtävissä. Osaat tunnistaa ja tarkastella kriittisesti robotiikan luomia mahdollisuuksia ja rajoitteita.

Tutkinto on aikuiskoulutusta, jonka voit suorittaa oman työsi ohessa.

Robotiikan tutkinto-ohjelmassa tutustutaan fyysisten robottien uusimpiin muotoihin kuten mobiilirobotiikkaan ja yhteistyörobotiikkaan perinteistä teollisuusrobotiikkaa unohtamatta. Perehdyt myös kyberturvallisuuteen, tekoälyyn ja automaation turvallisuuteen robotiikan näkökulmasta.

Opinnoissa tehtävät harjoitustyöt pyritään suuntaamaan opiskelijoiden omaa ammatillista kehittymistä tukevaksi.

Vapaasti valittavat opinnot ja opinnäytetyö tarjoavat sinulle mahdollisuuden painottaa opintokokonaisuuttasi robotiikan eri sovelluskohteisiin ja painopistealueisiin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (Ylempi AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Yksiköitä ovat ammatillinen opettajakorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö, liiketoimintayksikkö sekä teknologiayksikkö. Toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää ja Saarijärven Tarvaalassa. JAMK tarjoaa korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta, ammatillista opettajakoulutusta, avoimia ammattikorkeakouluopintoja ja täydennyskoulutusta. JAMKilla on kiinteät suhteet alueen yrityksiin...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Arvioinnit
Robotiikka | insinööri | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.