AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus

Tradenomitutkinto on liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto, joka mahdollistaa työskentelyn monilla toimialoilla. Tammikuussa 2024 alkava koulutus antaa opiskelijalle hyvät liiketaloudelliset valmiudet asiantuntijatehtäviin syventämällä hänen talouden ohjauksen, talousraportoinnin sekä taloustiedon hyödyntämisen taitoja.

Liiketalouden monimuoto-opinnot toteutetaan kokonaan verkko-opintoina lukuun ottamatta 2-3 päivän pakollista perehdytystä, jolla opiskelu käynnistetään ja jossa opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua toisiinsa ja opetushenkilökuntaan. Perehdytyspäivät järjestetään Jamkin pääkampuksella Jyväskylässä.

Verkossa tapahtuva opiskelu mahdollistaa työn ja opiskelun yhdistämisen, mutta on huomattava, että verkko-opinnot vaativat opiskelijan työtä samalla tavoin kuin lähiopinnot. Itseohjautuvuus ja ajankäytön hallinta ovat opintojen onnistumisen kannalta keskeisimpiä asioita.

Tradenomiopintojen ensimmäisenä vuonna opiskelet liiketalouden tutkinnon perusteisiin kuuluvia opintoja mm. juridiikasta, johtamisesta, markkinoinnista, taloushallinnosta ja yritystoiminnasta. Niiden avulla muodostat kivijalan liiketalouden osaamisellesi. Opintojen toisena ja kolmantena vuonna suuntaudut vahvemmin kohti taloushallintoa ja talouden ohjausta. Opinnäytetyöhön valmistavat opinnot alkavat toisena vuonna ja opinnäytetyö valmistuu kolmantena vuonna. Harjoittelu on sijoitettu viimeiseksi.

Lähde: Opintopolku.fi

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu