Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Jyväskylä
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus

Tavoite

Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistuneella tradenomilla on käytännölliset perustiedot ja -taidot sekä teoreettiset perusteet liiketalouden kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin valitsemastaan osaamisalueesta. Lisäksi tradenomilla on hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot, monipuolinen kielitaito, edellytykset jatkuvaan oppimiseen, ongelmaratkaisutaidot sekä kansainvälisen liiketoiminnan edellyttämät valmiudet.

JAMKin liiketalouden monimuotoryhmän opinnoissa voit suuntautua joko organisaation ja henkilöstöasioiden kehittämisosaamiseen (HR) tai taloushallinnon osaamisalueisiin. Sen lisäksi voit täydentää osaamistasi opiskelemalla juridiikan opintoja edellisten monimuotokoulutuksen aloitusryhmien mukana sekä päiväryhmän verkko-opintoja, joita on runsaasti tarjolla.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna eli voit opiskella koko tutkinnon verkossa. Opinnot alkavat elokuussa kolmen päivän perehdyttämisjaksolla. Opintoihin liittyvissä tehtävissä kehität oman työpaikkasi tai muiden alan yritysten toimintaa.

Opiskelu perustuu henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan. Voit hyväksyttää aiempia opintoja tai työelämässä saavutettua osaamista osaksi tutkintoa. Opinnot on mahdollista suorittaa 2,5 - 3,5 vuodessa ja tutkinnon tekeminen on mahdollista töiden ohessa. Myös työpaikalla suoritettavia opintoja voidaan sisällyttää osaksi tutkintoa. Opintoja järjestetään 2-4 kertaa viikossa opintojen vaiheesta riippuen ja opinnot ajoittuvat työviikolle pääosin maanantaista torstaihin kello 16–20 väliselle ajalle. Verkon kautta opiskelevat liittyvät opetukseen etäyhteyden kautta ja oppimisalustana käytetään JAMKin verkko-oppimisympäristöä.

Voit ottaa opintoja myös päiväopinnoista, mutta päiväopintojen ryhmien opinnot eivät välttämättä ole kaikilta osin verkko-opintoja. Lisäksi avoimen ammattikorkeakoulun tai avoimen yliopiston opintoja voidaan sisällyttää tutkintoon ja niistä sovitaan aina erikseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita heillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Haluatko...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Arvioinnit
Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.