Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja opetustyön koulutus

Jyväskylän kristillinen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Kasvatus- ja opetustyön koulutus

Kasvatus- ja opetustyön koulutus

Kasvatusalan koulutus

Jyväskylän kristillisen opiston kasvatuksen ja opetuksen vuoden kestävässä koulutusohjelmassa on mahdollisuus parantaa jatko-opintomahdollisuuksia, oppia alan teoriaa sekä saada kokemuksia alan työstä käytännössä. Kansanopistovuosi on hyödyllinen tapa viettää välivuotta ja opiskella yliopisto-opintoja VAKAVA-kokeeseen valmentautuen. 

Jyväskylän kristillisessä opistossa suoritetut opinnot on mahdollista hyväksilukea tulevissa jatko-opinnoissa. Opiskelijat voivat suorittaa esimerkiksi kasvatustieteen perusopinnot kansanopistovuotensa aikana. Opiskelu tapahtuu mukavassa porukassa lähellä Jyväskylän keskustaa, jossa palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Kasvatusalan koulutuksen käyneet ovat päässeet jatkoon pääsyskokeissa hyvin prosentein.

Koulutusten sisältöjen yhdistely tai eri laajuisten kokonaisuuksien opiskelu on myös mahdollista. Kysy lisää, räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja opetustyön koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen verkkohakulomakkeella opiston kotisivuilla. Kysy vapaita opiskelupaikkoja myös hakuajan jälkeen.

Valintahaastattelu.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisen majoituksen tasosta. Lukuvuoden perushinta on 2024–2760€, se maksetaan kolmessa erässä opintovuoden aikana.

Opintojen perusmaksu sisältää opetuksen, lounaan ja päiväkahvin. Opiston asuntolassa majoittuvien hintaan sisältyy lisäksi aamiainen ja päivällinen.

Voi opiskella myös vain osia koko koulutuksen sisällöistä, kysy yksittäisten kurssien hinnat koulutussihteerit@jko.fi.

Tarkemmat kustannustiedot löydät opiston nettisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja opetustyön koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän kristillinen opisto sosiaalisessa mediassa

Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillinen opisto

» Jyväskylän kristillinen opisto somessa

Jyväskylän kristillinen opisto sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Oppilaitos on täynnä iloa, eloa ja älyä! Opisto on sekä kansanopisto että nuorten ja aikuisopiskelijoiden ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin neljäsataa opiskelijaa. Osa opiskelijoista asuu viikot opiston viihtyisässä asuntolassa. Koulutuksiin haetaan suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän kristillinen opisto

Sulkulantie 28
40520 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jko.fi

Arvioinnit

Kasvatus- ja opetustyön koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.