Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 vuotta
Syksyllä 2023
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku 2023
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kandi- ja maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri

Koulutus keskittyy ihmismielen teoreettiseen ymmärtämiseen antaen valmiudet tehdä psykologian alueella tutkimusta ja antaa opetusta sekä toimia muissa psykologian tuntemusta vaativissa asiantuntijatehtävissä. Psykologian laitoksen tutkimuskohteena on ihmismielen perusteiden ja kehityksen tutkimus. Tavoitteena on kehittää interventioita, joilla tuetaan kehitystä ja oppimista sekä psyykkistä hyvinvointia ja mielenterveyttä. Psykologian laitoksen opetus nojautuu voimakkaasti laitoksella tehtävään tutkimukseen. Psykologian laitoksen opetus organisoidaan neljässä eri sektorissa: kehityspsykologia, neuropsykologia, kliininen psykologia ja persoonallisuus- ja työpsykologia. Opiskelu tapahtuu päiväsaikaan ja vaatii läsnäoloa. Opinnot voivat sisältää luentoja, seminaareja, verkkokursseja, esseitä, kirjatenttejä ja ryhmätöitä.

Koulutuksen sisältö

Psykologian kandidaatin tutkinto (180 op) koostuu psykologian pääaineopinnoista (perus- ja aineopintokokonaisuudet 80 op), pakollisista viestintä- ja kieliopinnoista (15 op), yleisopinnoista (7 op), tilastotieteestä (10-11 op) sekä muista opinnoista, jotta tutkinnon laajuus 180 op täyttyy.

Filosofian maisterin tutkinto (120 op) koostuu psykologian pääaineopinnoista (syventävät opinnot vähintään 90 op) sekä vapaasti valittavista opinnoista (30 op). Nämä vapaavalintaiset opinnot voivat olla mitä tahansa yliopistollisia opintoja, joita ei ole käytetty kandidaatin tutkintoon. Tutkintoon voi sisällyttää opettajan pedagogiset opinnot, joihin on erillinen haku.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Opiskelijat kertovat

Tälläistä on opiskella Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän yliopiston opiskelijat kertovat arvostavansa monipuolisia opiskelumahdollisuuksia, opintojen oheessa opittavia työelämäntaitoja, aktiviista ainejärjestötoimintaa ja yliopiston hyvää henkeä. 

Lue tarkemmin yliopistolaisten kokemuksia ja ajatuksia.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri täytä seuraavat tiedot: