Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Jyväskylä
Maisteriohjelmat

Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelma

Tavoite

Tietojärjestelmätieteessä ollaan kiinnostuneita informaatioteknologian hyödyntämisestä yksilöiden ja organisaatioiden toiminnassa. Tietojärjestelmätieteilijä on moniosaaja, joka ymmärtää teknologisia ilmiöitä teknisestä, liiketoiminnallisesta ja organisatorisesta näkökulmasta sekä osaa suunnitella ja kehittää palveluita ja järjestelmiä organisaatioiden toiminnan parantamiseksi ja kuluttajatarpeiden tyydyttämiseksi.

Maisteriohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ymmärrystä tieteenalan tutkimustuloksista ja niiden soveltamisesta käytäntöön, kehittää opiskelijoiden taitoja IT-alan asiantuntija- ja johtotehtäviin sekä kehittää opiskelijoiden kykyjä tieteelliseen ajatteluun ja analyyttiseen työhön. Tietojärjestelmätieteen opetus ja tutkimus keskittyvät esimerkiksi tietojärjestelmien kehittämiseen, muutosten hallintaan, innovaatioiden johtamiseen tietohallinnon johtamiseen, palveluliiketoimintaan, kyberturvallisuuteen ja ohjelmistoliiketoimintaan.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on yksi Suomen suosituimmista yliopistoista. Kuudessa tiedekunnassa voit opiskella yli sataa oppiainetta ja monipuolisen sivuainevalikoiman avulla voit räätälöidä oman näköisen, unelmiesi tutkinnon. Jyväskylän yliopisto on kansainvälinen yliopisto keskellä Suomea aidossa opiskelijakaupungissa. Yliopistossa opiskelee vuosittain noin 1000 ulkomaalaista opiskelijaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.