Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Itsenäiset maisteriohjelmat
Ei arviointeja

Valmennus- ja testausopin maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Video

Valmennus- ja testausopin maisteriohjelma

Kolme ihmistä nauraa

Koulutuksen tavoitteena on pätevöittää urheiluvalmennuksen parissa toimivia valmentajia ja siten vastata kasvavaan tarpeeseen akateemisesti pätevistä henkilöistä suomalaisessa urheiluvalmennusjärjestelmässä.

Koulutusfilosofiassa on keskeistä tutkiva oppiminen, kansainvälisyys, vahvojen perustietojen antaminen, valveutuneisuus ja itsenäisten työtaitojen kehittäminen. Koulutus antaa sinulle laaja-alaisen ja vankan osaamisen urheilijan suorituskyvyn kehittämisen periaatteista. Tutkinnon suoritettuaan opiskelija ymmärtää urheiluharjoittelun periaatteet ja niiden teoreettisen taustan sekä kykenee itsenäisesti tuottamaan tietoa ja soveltamaan sitä käytännössä urheiluvalmennuksessa.

Opiskelijana olet osa tiedeyhteisöämme ja sinulla on mahdollisuus tehdä opinnäytetyösi huippututkijoiden ohjauksessa kartuttaen eri menetelmiin liittyvää erikoisosaamista.

Tutkinnon suorittaneella on erinomaiset valmiudet toimia urheiluvalmennuksen koulutus-, johto-, kehitys- ja tutkimustehtävissä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Valmennus- ja testausopin maisteriohjelmaan valitaan enimmillään 5 uutta opiskelijaa suorittamaan liikuntatieteiden maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Liikuntatieteiden maisteri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu