Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Kainuun ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Kajaani
Ammattitutkinnot

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Matkailupalvelujen ammattitutkinto sopii sinulle, jos tapahtumien ja aktiviteettien suunnittelu, myynti, markkinointi ja toteuttaminen kiinnostavat. Olet ehkä jo työskennellyt tapahtumissa tai harkitset alan vaihtoa.

Tutkinnon suorittanut voi toimia matkailuyrityksessä, matkailuorganisaatiosaa, kokous- ja kongressipalveluissa, hotellissa, ohjelmapalveluyrityksessä tai yrityksessä, joka järjestää tapahtumia ja kongresseja.

Valinnassa huomioidaan hakijan aiemmin hankittu osaaminen, jotta voidaan arvioida, onko hakijalla tarve täydentää tai syventää osaamistaan vai suorittaa koko tutkinto.

Koulutuksen tavoite ja sisältö


Koulutuksessa saat valmiudet toimia nopeatempoisen matkailualan eri tehtävissä muun muassa ohjelmapalveluyrityksissä, loma- ja matkailukeskuksissa sekä majoituspalvelujen parissa asiakkaita palvellen.

Tutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta:

Matkailun asiakaspalvelutehtävissä toimiminen (50 osaamispistettä) ja seuraavista valinnaisista tutkinnon osista (100 osaamispistettä):

  • Hotellin vastaanotossa toimiminen
  • Hotellin puhtauspalveluissa toimiminen
  • Kokous- ja kongressipalvelutehtävissä toimiminen
  • Matkailun asiakasneuvonta- ja myyntipisteen hoitaminen
  • Matkailun markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiminen
  • Matkailualan turvallisuusosaajana toimiminen
  • Ohjelmapalvelujen toteuttaminen
  • Tapahtuman tuottaminen ja toteuttaminen
  • Yksilöityjen matkailupalvelukokonaisuuukisen koordinointi
  • Ammatillinen tutkinnon osa yrittäjän ammattitutkinnosta tai ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.

Koulutuksen toteutus ja kesto


Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena ja on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi. Tietopuolinen opiskelu suoritetaan kokonaan verkon välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Opintojen kesto on yksilöllistä (noin 1 – 1,5 vuotta). Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), johon kirjataan yksilölliset osaamisen tunnistamista, tunnustamista, hankkimista ja osoittamista sekä ohjaus- ja tukitoimia koskevat tiedot. Jokainen opiskelija etenee siis joustavasti omaan tahtiinsa ja opiskelee vain sellaista, mistä hänellä ei vielä osaamista ole.

Tutkintokoulutuksen opiskelija osoittaa ammatillisen tutkinnon perusteissa määritellyn ammattitaidon tai osaamisen näytöillä käytännön työtehtävissä pääosin työpaikalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Kustannukset

Omaehtoisessa koulutuksessa opiskelumaksu on 100 €. Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalta ei peritä opiskelumaksua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää toiseen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Vuosikymmenten saatossa KAO:sta on kasvanut ja kehittynyt monialainen toimija, jonka kädenjälki näkyy vahvana kainuulaisessa työelämässä. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, KAO toimii aktiivisesti alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kainuun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kainuun ammattiopisto

Opintie 3
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kao.fi

Arvioinnit

Matkailupalvelujen ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.