Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puutarhatalouden ja liiketoiminnan perustutkinto | puutarhuri-merkonomi

Kainuun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Kajaani
Ammatilliset perustutkinnot

Puutarhatalouden ja liiketoiminnan perustutkinto | puutarhuri-merkonomi

Puutarhatalouden ja liiketalouden perustutkinto, puutarhuri-merkonomi, Kainuun ammattiopisto
Puutarhatalouden ja liiketoiminnan perustutkinto, puutarhuri-merkonomi

Opiskele puutarhuriksi ja merkonomiksi samanaikaisesti! Puutarhuri-merkonomi on kaupan alan moniosaaja, joka hallitsee asiakaspalvelun, neuvonnan ja myynnin lisäksi myös kukka- ja puutarhakaupan tuotetuntemuksen ja työtehtävät.

Puutarhuri-merkonomin opintojen toteutus ja sisältö

Tavoitteena on kahden tutkinnon suorittaminen: Puutarhatalouden perustutkinto, Kukka- ja puutarhakauppa sekä Liiketoiminnan perustutkinto, Asiakaspalvelu ja myynti.

Puutarhuri-merkonomin koulutus antaa ammattitaidon monipuolisiin tehtäviin kaupan alalle, sekä valmiudet työskennellä asiakaspalvelutehtävissä puutarhamyymälöissä, kukka- ja puutarhakaupoissa ja tavaratalojen viher- ja sisustusosastoilla.

  • Erikoiskaupan tuotetuntemus
  • Asiakaspalvelu
  • Myymälätyöskentely
  • Markkinointi
  • Tilojen koristelu ja somistus
  • Käytännön kielitaito ja kansainvälisyys
  • Työkoneiden käyttö
  • Yrittäjyys
  • Kuluttajalainsäädäntö

Puutarhuri-merkonomi työelämässä

Puutarhurin töissä tarvitaan kasviekologista osaamista, asiakaspalveluosaamista sekä alan teknologiaosaamista. Liiketalouden alalla korostuvat asiakaspalveluosaaminen, tuotetuntemus sekä kielitaito.

Puutarha-alan ammattilainen osaa toimia monipuolisissa puutarha-alan työtehtävissä itsenäisesti, omatoimisesti ja vastuuntuntoisesti. Hän tunnistaa monipuolisesti alan kasvit ja niiden kasvuun vaikuttavat tekijät viheralueilla, avomaalla ja kasvihuoneessa sekä kukka- ja puutarhakaupassa. Hän tuottaa laadukkaita ja turvallisia palveluita sekä puutarhatuotteita noudattaen alan lainsäädäntöä, määräyksiä ja sopimuksia.

Puutarhuri-merkonomin tutkinto mahdollistaa työskentelyn myynnin saralla, mutta keskittyy erityisesti puutarhakaupan alaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puutarhatalouden ja liiketoiminnan perustutkinto | puutarhuri-merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puutarhatalouden perustutkinto, puutarhuri ja liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarhatalouden ja liiketoiminnan perustutkinto | puutarhuri-merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää toiseen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Vuosikymmenten saatossa KAO:sta on kasvanut ja kehittynyt monialainen toimija, jonka kädenjälki näkyy vahvana kainuulaisessa työelämässä. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, KAO toimii aktiivisesti alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kainuun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kainuun ammattiopisto

Opintie 3
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kao.fi

Arvioinnit

Puutarhatalouden ja liiketoiminnan perustutkinto | puutarhuri-merkonomi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.