Sivuston käyttötapa: Mobiili

Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Tammikuussa
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kajaani
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Konetekniikan koulutus, insinööri

Konetekniikan koulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulun konetekniikan monimuotokoulutuksen opinnoissa voit suuntautua esimerkiksi teollisuuden virtuaalisovellusten suunnitteluun ja toteutukseen, koneensuunnitteluun, kunnossapitoon, tuotannonjohtamiseen sekä robotiikkaan.

Opinnot ovat käytännönläheisiä ja niissä on huomioitu tuotannollisen toiminnan muuttuminen suurelta osin tietotyöksi. 

Pääset koulutuksen aikana perehtymään myös monipuolisen teollisuuden tuotantoprosessien hallintaan alusta tuotteen valmistumiseen saakka. Eri suuntautumisvaihtoehdot laajentavat myös työelämän sijoittumisen mahdollisuuksia opintojen jälkeen.

Opiskelu konetekniikan monimuotokoulutuksessa

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja lähiopetusta on arviolta 20 päivää neljän opintovuoden aikana. Voit osallistua koulutukseen erittäin joustavasti mistä tahansa  etäyhteyspalveluja hyödyntäen, luentoja voi seurata sähköisten tallenteiden myötä myös jälkikäteen.

Osa tenteistäkin tehdään verkossa ja apunasi on mahtava määrä erilaisia verkkopohjaisia materiaaleja ja opintojaksoja, joista osan valitset suuntautumisesi mukaan. Online-tunnit pidetään neljänä iltana viikossa, maanantaista torstaihin klo 17 – 20 välisenä aikana. 

Osa opinnoista on pakollista ja läsnäoloa vaativia intensiivijaksoja, ja ne järjestetään perjantaisin ja / tai lauantaisin Kajaanissa ja Raahessa erikseen ilmoitettavien päivien mukaan. Esimerkiksi ensimmäisenä lukuvuotena on 4 pakollista lähiopetuspäivää. Niinä viikkoina, jolloin on lähiopetusta, maanantai – torstai tunteja on vähemmän.

Koulutuksen aikana tehdään runsaasti erilaisia projekti- ja harjoitustöitä usein yritysten toimeksiantoina. Opintojen päätyttyä voit toimia esimerkiksi teollisten yritysten erilaisissa suunnittelu-, käyttö-, huolto-, laatu- ja materiaalihallinnon tehtävissä.  

Konetekniikan insinööri työelämässä

Konetekniikan koulutuksesta valmistunut insinööri (AMK) voi työskennellä teollisuudessa tuotannon suunnittelu-, asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

Monipuolinen ja laaja-alainen koulutus mahdollistaa työskentelyn mm. tuotantoinsinöörinä, kehitysinsinöörinä, laatuinsinöörinä ja osastoinsinöörinä. Alan työllisyystilanne on hyvä. Työkokemuksen karttuessa moni alan insinööri työskentelee esimerkiksi linjapäällikkönä, valmistuspäällikkönä, laatupäällikkönä, projektipäällikkönä tai tuotantopäällikkönä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Konetekniikan monimuotokoulutuksen pohjakoulutusvaatimuksena on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus. Koulutukseen on valintakoe ja opiskelijavalinta tehdään valintakoepisteiden perusteella. Valintakoe voi muodostua valintakoepisteistä, työkokemuksesta, haastattelusta jne.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Konetekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!