Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Monimuotokoulutus
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Kajaani, Kuusamo
Alkavat koulutukset
Kajaani Viimeinen hakuaika
Syksyllä  (suomi)
Yhteishaku
Kuusamo
Keväällä  (suomi)
Yhteishaku

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutuksen (210 op) Kajaanissa pääaineena on esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen liittyvät opinnot. Monimuoto-opiskeluna toteutettavassa tradenomikoulutuksessa painottuvat kehittämisosaaminen sekä projektimainen tapa tehdä työtä. 

Tradenomiopinnot monimuotokoulutuksena

Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alainen liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto. Voit soveltaa opintojasi heti omaan työhösi tai muuhun kehittämistoimintaan. Liiketalouden koulutuksen monimuotototeutuksen pääaineopintojen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan esimiestaitoja, tiimityötaitoja sekä työyhteisön viestintätaitoja. 

Opintokokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia sekä yksityissektorin että julkishallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät esimiestyön ymmärrystä ja liiketaloudellista osaamista.  

Liiketalouden koulutus toteutetaan joustavina monimuoto-opintoina ja koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opiskelu toteutetaan pääosin virtuaalisesti ja osallistuminen iltaopiskeluun edellyttää opiskelijalta riittäviä tietoliikenneyhteyksiä sekä tietokoneen ääni- ja video-ominaisuuksia. 

Opinnoissa teet työyhteisöihin kehittämistehtäviä. Opintoihin kuuluu yhteensä 5 kk työharjoittelua joko nykyisessä tai etsimässäsi muussa työyhteisössä. Lähiopetusta järjestetään Kajaanissa pääsääntöisesti kerran kuukaudessa (pe–la).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pohjakoulutusvaatimuksena on yleinen hakukelpoisuus.

Opiskelu toteutetaan pääosin virtuaalisesti. Osallistuminen opiskeluun edellyttää opiskelijalta riittäviä tietoliikenneyhteyksiä sekä tietokoneen ääni- ja video-ominaisuuksia.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Liiketalouden koulutusohjelma | Tradenomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi


Arvioinnit

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.