Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kajaani
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Opiskellassasi sairaanhoitajaksi (AMK) Kajaanin ammattikorkeakoulussa saat valmiudet toimia käytännön hoitotyössa sekä hoitotyön asiantuntijuutta edellyttävissä suunnittelu-, koordinointi- ja kehittämistehtävissä.

Sairaanhoitaja on ihmisläheinen ja monipuolinen ammatti, joiksi valmistuneet voivat työskennellä Suomen lisäksi muissakin EU-maissa. 

Sairaanhoitajaopinnot koostuvat terveyden edistämisen, sisätauti-kirurgisen hoitotyön, perhehoitotyön, gerontologisen hoitotyön ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaan hoitotyön opinnoista. Tänä päivänä erilaiset teknologiset ratkaisut ovat enenevässä määrin osa sairaanhoitajan työtä. Pääset tutustumaan myös näihin jo opintojesi aikana. Opintojen loppuvaiheessa osaamista syvennetään sisätauti-kirurgisen hoitotyön tai mielenterveystyön opinnoissa.

Sairaanhoitajakoulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti, jolloin voit mahdollisuuksiesi mukaan työskennellä opiskelun ohessa. Osassa opintoja on läsnäolovelvoite. Opiskelijan työhön sisältyy mm. lähitunteja, etä- ja itsenäistä opiskelua, ryhmässä ja tiimeissä opiskelua, verkko-opintoja, harjoittelujaksoja sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Opiskelussa opiskelija itse on aktiivinen toimija ja oppija. Monimuotokoulutuksessa teoriaopintoja suoritetaan lähiopiskelupäivinä yleensä kahtena päivänä viikossa.  

Sairaanhoitaja työelämässä

Sairaanhoitajan (AMK) tutkinnon suoritettuasi voit sijoittua monenlaisiin tehtäviin työmarkkinoilla. Saat valmiudet toimia käytännön hoitotyössä erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa. Voit työskennellä muun muassa avopalveluissa, sairaaloiden vuodeosastoilla, terveysasemien vastaanotoilla, poliklinikoilla ja kotiin vietävien hoitopalveluiden parissa.

Lisäksi saat valmiuksia toimia hoitotyön asiantuntijuutta edellyttävissä suunnittelu- ja koordinointitehtävissä. Sairaanhoitajan tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä myös muissa EU-maissa ilman lisäkoulutusta.

Sairaanhoitajien työllisyystilanne on erinomainen. Kaikki KAMKista valmistuneet sairaanhoitajat ovat työllistyneet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakukelpoisuusvaatimuksena on yleinen hakukelpoisuus. Valintakokeisiin kutsutaan vähintään nelinkertainen määrä hakijoita aloituspaikkoihin nähden aikaisemman koulumenestyksen tuottamien pisteiden perusteella.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

JK
(4)
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haku rikosseuraamusalan koulutukseen tammikuussa

Tutkintokoulutus valmistaa vartijaksi – monipuolisia ominaisuuksia ja taitoja vaativaan ihmissuhdetyöhön. Tutustu ja hae 2.–28.1.2020!

Lue lisää