Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Monimuotokoulutus
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Kajaani, Kuusamo
Alkavat koulutukset
Kajaani Viimeinen hakuaika
Tammikuussa  (suomi)
Yhteishaku
Kuusamo
Syksyllä 
Yhteishaku

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Hoitotyön koulutuksessa voit suorittaa monimuotokoulutuksena sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon, sairaanhoitaja (AMK), jonka laajuus on 210 opintopistettä.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti verkko- ja etäopetusta hyödyntäen siten, että lähiopetusta on enintään 2–3 päivänä viikossa.

Sairaanhoitajan opinnot

Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskelet asiakaslähtöistä, terveyttä edistävää, näyttöön perustuvaa hoitotyötä. Ammattikorkeakoulun hyvin varustellut luokkatilat ja innovatiiviset oppimisympäristöt (Myötätuuli ja Kätevä koti) sekä tiivis työelämäyhteistyö tukevat asiantuntijuutesi kehittymistä.

Noin kolmasosa opinnoista on ammattitaitoa edistävää harjoittelua. Syventäviä opintokokonaisuuksia ovat Älykäs kotihoito tai Mielenterveystyö.

Sairaanhoitaja työelämässä

Valmistuneet sairaanhoitajat työskentelevät käytännön hoitotyössä sekä hoitotyön asiantuntijuutta edellyttävissä suunnittelu-, koordinointi- ja kehittämistehtävissä niin kotimaassa kuin muissa EU-maissakin. Työllistyminen on mahdollista myös oman yrityksen perustamisen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakukelpoisuusvaatimuksena on yleinen hakukelpoisuus. Valintakokeisiin kutsutaan vähintään nelinkertainen määrä hakijoita aloituspaikkoihin nähden aikaisemman koulumenestyksen tuottamien pisteiden perusteella.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi


Arvioinnit

JK
(4)
Arvioinnit
Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin