Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kajaani
Ylemmät AMK-tutkinnot

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK

Teknologiaosaaisen johtamisen koulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus, YAMK

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutuksessa vahvistat osaamistasi teknologia-alan yrityksen johtamis- ja kehittämistehtävissä.  Koulutus antaa opiskelijan oman osaamisen kehittymisen lisäksi hänen työyhteisöilleen mahdollisuuden kehittää toimintaansa erilaisten koulutukseen kuuluvien oppimistehtävien ja erityisesti opinnäytteenä opiskelijan omaan työyhteisöön tehtävän kehittämistehtävän avulla. 

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tarkoitettu tekniikan ja liikenteen alan korkeakoulututkinnon tai vastaavan ulkomaisen tutkinnon suorittaneille. Koulutuksen pääsyvaatimuksiin kuuluu myös vähintään kahden vuoden työkokemus koulutusta vastaavissa tehtävissä. 

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja sen suorittaminen kestää noin 2 vuotta työn ohessa. Koulutus toteutetaan ns. monimuoto-opetuksena ja lähipäiviä on keskimäärin noin 2 päivää kuukaudessa. Opinnoissa korostuvat itsenäinen työskentely, etätehtävien tekeminen sekä intensiiviopintojaksot.

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus tekee opintojaksoyhteistyötä Centria ammattikorkeakoulun kanssa. Koulutuksen lähiopetus toteutetaan Kajaanissa, Kokkolassa ja Ylivieskassa. KAMK:n Ylemmän ammattikorkeakoulututkintojen opiskelijat toimivat tiiviissä yhteistyössä yhteisillä opintojaksoilla ja workshopeissa KAMKn Master Schoolissa. KAMK toimii tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten ja julkisen sektorin työelämäkumppaneiden kanssa. KAMK tekee yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaisten korkeakoulujen kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tarkoitettu tekniikan ja liikenteen alan korkeakoulututkinnon tai vastaavan ulkomaisen tutkinnon suorittaneille. Koulutuksen pääsyvaatimuksiin kuuluu myös vähintään kolmen vuoden työkokemus koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK) | Master of Engineering

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK täytä seuraavat tiedot: