Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kajaani
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK

Tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutus, YAMK

Tradenomin ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tarkoitettu tietojenkäsittelyn ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille. Koulutus on suunniteltu jo työelämässä toimiville ammattilaisille ja toteutetaan monimuoto-opiskeluna.

Tutkinnon lisäksi pääsyvaatimuksena on vähintään 3 vuoden työkokemus asianomaiselta alalta. Asianomaiseksi alaksi katsotaan ala, jolle nyt ollaan hakemassa sekä ala, jolta korkeakoulututkinto on. Työkokemus voi olla hankittu korkeakoulututkinnon jälkeen tai myös aiemmin suoritetun opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Opiskelu tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutuksessa

Tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutus on laajuudeltaan 90 opintopistettä ja se on tarkoitettu suoritettavaksi työn ohessa noin kahden vuoden aikana. Lähijaksoja on noin kahtena päivänä kuukaudessa. Opintojaksoihin kuuluu myös itsenäistä opiskelua, verkko-opintoja sekä pienryhmä- ja tiimityöskentelyä.

Opintoja suoritetaan sekä suomeksi että englanniksi. Keskeinen osa tutkintoa on 30 opintopisteen laajuinen kehittämistehtävä, joka suunnitellaan ja toteutetaan niin, että se tukee oman työyhteisön kehittämistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Alemman korkeakoulututkinnon lisäksi pääsyvaatimuksena on vähintään 3 vuoden työkokemus koulutusta vastaavissa tehtävissä. Työkokemus voi olla hankittu korkeakoulututkinnon jälkeen tai myös aiemmin suoritetun opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK) | Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Tietojenkäsittelyn ja liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.