Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Tietojenkäsittelyn koulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi

Tietojenkäsittelyn koulutus kouluttaa osaajia tietojärjestelmien kehittämis-, suunnittelu-, ohjelmointi- ja ylläpitotehtäviin sekä alan markkinointi- ja koulutustehtäviin.

Opiskelu on käytännönläheistä. Kajaanin ammattikorkeakoulussa tilat ja laitteet niin datacenter- kuin pelialan koulutuksessakin ovat huippuluokkaa, ja tämä mahdollistaa hyvin käytännönläheisen opetuksen. Yhtenäisellä kampusalueella yhteistyö eri alojen välillä on sujuvaa ja koulutusten välillä tehdäänkin paljon yhteistyötä esimerkiksi erilaisten projektien merkeissä. 

Opiskelijat suuntautuvat ensimmäisen lukukauden jälkeen soveltuvuuden, taitojen ja syksyn opintomenestyksen perusteella datacenter-ratkaisuihin tai pelialan opintoihin. 

Opintoihin kuuluu viiden kuukauden mittainen harjoittelu oman alan työtehtävissä joko kotimaassa tai ulkomailla.

Datacenter-ratkaisut

Datacenter-ratkaisujen erikoistumisopinnoissa opiskellaan eri käyttöjärjestelmiä, palvelinjärjestelmiä, verkkoympäristöjä ja tietoturvaa. Koulutuksen aikana perehdytään myös systeemityöhön, ohjelmointiin, yritystoimintaan ja viestintään.

Opinnoissa painottuvat laajasti omakohtainen tekeminen ja käytännön harjoittelu. Ammattiopinnot toteutetaan tietojärjestelmälaboratoriossa tai virtualisoitujen ympäristöjen avulla.

Peliala

Pelialan koulutuksen tavoitteena on pelien kehittämisen erikoisosaamisen antaminen ja syventäminen. Ammatillisissa erikoistumisopinnoissa voit syventää tietämystäsi peliohjelmoinnin, peligrafiikan tai pelituottamisen osa-alueilla.

Pelialan opintojen toinen vuosi toteutetaan pääsääntöisesti englannin kielellä.

Opiskellessasi pelialan ammattilaiseksi Kajaanin ammattikorkeakoulussa sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Saat myös valmiudet oman yrityksen perustamiseen. Moni pelialalta valmistunut onkin aloittanut oman yritystoiminnan tai työllistynyt joko suomalaiseen tai ulkomaalaiseen pelialan yritykseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Ankka
(4)
KAMK yleisesti on ollut positiivinen kokemus. Opiskelen datacenter koulutusta ja toinen vuosi menossa. Kajaani on pieni, mutta täynnä opiskelijoita ja niille tarkoitettua toimintaa. Parasta tässä on varmasti ilmapiiri, mikä ehkä isommista paikoista saattaa puuttua. Ilmapiirin rakentaa opiskelijat itse toiminnallaan ja sitä tuetaan hyvin. Vanhemm...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Pidä pääsi. Sinä päätät elämäsi ...
Kajaanin ammattikorkeakoulu

Parasta opiskelussa on se, että pääsee oppimaan oikeasti tekemällä. Perustimme osana opintojamme osuuskunnan, jonka kautta teemme koko ajan oikeita peliprojekteja oikeille markkinoille”, kertoo toisen vuoden tradenomiopiskelija Reno Tukiainen.

Lue Renon haastattelu kokonaisuudessaan täältä!

Haastatteluun
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!