Sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kankaanpään opisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
15.9.2020
   
Monimuoto- ja verkkokoulutus
Verkko- tai etäopiskelu
Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto kehittää monipuolisesti johtamistaitojasi.

Osaat kehittää toimintaa ja osaamista johtajana tai yrityksen omistajana. Johdat yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehität toiminnan tuloksellisuutta.

Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.

Tutkinnon rakenne

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on työelämälähtöinen tutkinto, joka palvelee työyhteisöjen, organisaatioiden ja yritysten johtamista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta: johtajana toimiminen (pakollinen tutkinnon osa, 80 osp) ja kahdesta valinnaisesta osasta (strategiatyön johtaminen, projektin johtaminen, työyhteisön kehittämisen johtaminen, henkilöstön ja osaamisen johtaminen, asiakkuuksien johtaminen, talouden johtaminen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen, yhteensä 100 osp).

Koulutuksen toteutus

Verkko-opinnoissa käydään läpi johtajuuden ammattitaitovaatimukset ja niitä syvennetään valinnaisten tutkinnon osien oppimistehtävissä. Koulutukseen voi hakeutua jatkuvan haun periaatteella.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa osaaminen osoitetaan omissa johtamisen työtehtävissä.

Saat vahvan tietopohjan ja käytännön valmiudet työyhteisösi tai yrityksesi toiminnan kehittämisen tueksi.

Koulutus järjestetään verkko-opintoina tai monimuotoisesti osallistumalla teemaluentoihin Tampereella Kankaanpään opiston Pinninkadun oppimiskeskuksessa osoitteessa Pinninkatu 53 B (4. krs).

Tutkinto on suunnattu johto- ja esimiestehtävissä toimiville, joilla on sekä toimialaansa että organisaationsa toimintaan asiantuntemusta. He vastaavat yksikkönsä tai oman vastuualueensa toiminnan johtamisesta niin, että organisaation visiot, strategiat ja tavoitteet toteutuvat.

Tutkinto soveltuu mm. sairaanhoitopiireissä, kunnissa, kuntayhtymisissä, valtion hallinnossa ja yksityisissä liikelaitoksissa toimiville sekä yrittäjille.

Osaamisen osoittaminen

Osaaminen osoitetaan näytöillä omassa työssä. Näytön arviointiin osallistuu saman organisaation esimies ja opiston opettaja-arvioija. Arviointi suoritetaan vertaamalla työsuorituksia ja kirjallisia dokumentteja valtakunnalliseen johtamisen ja yritysjohtamisen tutkinnon perusteiden kriteereihin.

Yrityksissä voidaan käyttää tarvittaessa myös organisaation ulkopuolista näytön arvioijaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Kun olet lähettänyt hakemuksen, sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan aika henkilökohtaisen opintojen kehittämissuunnitelman tekemiseksi.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa suorittavilta edellytetään voimassa olevaa työsuhdetta johto- tai esimiestehtävissä tai yrittäjänä. Osaaminen osoitetaan näytöillä omassa työssä.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

  • Koko tutkinto 800 €
  • Tutkinnon osat 400€ / kpl

Hinnat sisältävät näyttötutkinnon tai osatutkintonäytön ja henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman, jota voidaan tarvittaessa päivittää koulutuksen aikana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsi-Suomessa. Kankaanpään opisto tarjoaa monipuolisen koulutustarjonnan kulttuurin, hallinnon sekä hyvinvointi -ja kasvatuksen alalla. Sinun on mahdollista opiskella myös avoimen yliopiston kursseja Kankaanpään opistossa. Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle... Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kankaanpään opisto

Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

 Näytä puhelinnumero
www.kankaanpaanopisto.fi

Arvioinnit

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!