Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kädentaitojen ohjaaja

Kankaanpään opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
26.8.2019
Viimeinen hakuaika: 30.8.2019
   
Päiväopinnot
Kankaanpää
Kansanopistot

Kädentaitojen ohjaaja

 Kädentaitojen ohjaaja

Kädentaitojen ohjaaja

Kädentaitojen ohjaaja voi toimia erilaisten harrastus-, kuntoutus- ja erityisryhmien ohjaustehtävissä järjestöjen, laitosten tai yritysten palveluksessa. Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna Kankaanpäässä. Lähiopetus ma-to, perjantai etäopintopäivä.

Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää opiskelija askartelualalle ja antaa laaja-alaiset käsityötaidot. Koulutuksen tavoitteena on myös kehittää monipuolisesti opiskelijoiden vuorovaikutus-, ilmaisu-, ohjaus- sekä viriketoiminnansuunnittelu ja -toteutustaitoja.

Koulutuksen sisältö

Opetus järjestetään yhden lukuvuoden aikana päiväopetuksena. Kädentaitojen ohjaajan opinnot koostuvat kädentaito-, ohjaustoiminta- ja työelämäopinnoista.

Opiskelussa perehdytään laaja-alaisesti kädentaitoihin. Tekstiilitekniikoista tutustutaan muun muassa kudontaan ja kankaankuviointiin. Teknisissä aineissa opiskellaan puu-, lasi- ja metallitöitä. Lisäksi opiskellaan erityistekniikoita, kuten nahkatöitä, punontaa sekä keramiikkaa. Valinnaisina opintoina opiskelija voi tutustua erilaisiin käsitöihin aina kivenhionnasta kirjansidontaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kädentaitojen ohjaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelijavalinta tehdään hakupapereiden ja haastattelujen perusteella. Työkokemuksesta ja soveltuvasta aikaisemmasta koulutuksesta on hyötyä. Haku tapahtuu suoraan oppilaitoksen verkkosivuilla.

Tutkinto / todistus

Kädentaitojen ohjaaja, kansanopistokoulutus

Kustannukset

  • Viikkomaksu 124€ sisältäen koulutuksen, majoituksen kahden hengen huoneessa (ma-pe) sekä ruokailut (aamupala, lounas, kahvi ja päivällinen)
  • Lisämaksu yhden hengen huoneesta 30€ / viikko (ma-pe)
  • Viikonlopun majoituksesta peritään 15€ / viikonloppu (la-su)
  • Viikkomaksu 90€ sisältäen koulutuksen, lounaan ja kahvin

Voit maksaa koulutuksen myös Tyky-seteleillä (Tyky-seteli+ ja TykyOnline). Vain liikuntaan tarkoitettu Tyky-seteli ei käy maksuvälineenä. Verottajan ohjeen mukaisesti kulttuurisetelit on työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu. Etua ei siis voi siirtää tai luovuttaa muille, esimerkiksi perheenjäsenille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kädentaitojen ohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsi-Suomessa. Kankaanpään opisto tarjoaa monipuolisen koulutustarjonnan kulttuurin, hallinnon sekä hyvinvointi -ja kasvatuksen alalla. Sinun on mahdollista opiskella myös avoimen yliopiston kursseja Kankaanpään opistossa. Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle... Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kankaanpään opisto

Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

 Näytä puhelinnumero
www.kankaanpaanopisto.fi

Arvioinnit

Kädentaitojen ohjaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.