Sivuston käyttötapa: Mobiili
Kanneljärven Opisto

Kanneljärven Opisto – joustavaa opiskelua, sinulle räätälöitynä

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiin Kanneljärven Opistossa on jatkuva haku!

Kanneljärven Opisto on Lohjalla Hormajärven rannalla toimiva sitoutumaton kansanopisto. Se järjestää nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan ammatillista peruskoulutusta, vapaan sivistystyön koulutusta, aikuisten perusopetusta ja perusopetuksen lisäopetusta (kymppiluokka). Kuvataidelinja valmentaa sisäänpääsyyn muun muassa muotoilun, valokuvauksen ja muiden visuaalisten alojen oppilaitoksiin. Maahanmuuttajille on oma kotoutumislinja.

Kanneljärven Opisto perustettiin nimellä Uudenkirkon Kansanopisto vuonna 1894 Karjalankannaksella Kanneljärven kylässä.

Haluatko lisätietoa Kanneljärven Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kanneljärven Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kanneljärven Opistolle yhteydenottopyyntöja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kanneljärven Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Kanneljärven Opisto

Karstuntie 537
08450 Lohja

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

nuva
Mahtavat opettajat ja muu henkilökunta, upea opiskeluympäristö Hormajärven rannalla iloisine kanssaopiskelijoineen jätti ihanat muistot opiskeluajoista. Kanneljärven Opisto on paikka, jossa tunnet olosi aina tervetulleeksi. Opettajat pitävät huoli sinusta ja opinnoistasi antamalla tarvitsemasi tuen.
Maalipurkki
Sympaattinen opisto kauniilla paikalla, järven rannalla. Lohjan keskustaan suht lyhyt matka ja lähellä pieni kauppa. Koulun miljöö on mukava, vaikka jossain tiloissa olisi hieman pienen pintaremontin tarvetta. Henkilökunta on ihana! Mukavan pieni paikka, uusia ystäviä löytyy takuulla! Oli tosi kiva ja opettavainen vuosi taidelinjalla! :)
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Kanneljärven Opisto täytä seuraavat tiedot: