Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Peruskoulun lisäopetus (10-luokka)

Kanneljärven Opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
17.8.2020
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Lohja
Perusopetus
Peruskoulun lisäopetus

Peruskoulun lisäopetus (10-luokka)

Lisäopetuksen tavoitteena on tukea opiskelijan kasvua ja kehitystä sekä ehkäistä syrjäytymistä. Tavoitteena on, että opiskelija oppii itsenäisyyttä ja vastuullisuutta ja kehittää itsetuntemustaan sekä oppii yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisäopetuksessa kehitetään myös opiskelijan tiedonhankinta- ja opiskelutaitoja tieto- ja viestintäteknologiaa käyttäen. Lisäopetuksen tavoitteena on parantaa opiskelijan jatko-opintoihin pääsyn edellytyksiä sekä niitä tietoja ja taitoja joita hakija opinnoissa tarvitsee. Tavoitteena on, että lisäopetuksen jälkeen jokaisella opiskelijalla on sekä suunnitelma jatko-opinnoista että valmiudet aloittaa ne.

Koulutuksen sisältö

Kanneljärven Opiston lisäopetuksessa (kymppiluokalla) voi korottaa kaikkien lukuaineiden arvosanoja sekä joidenkin taito- ja taideaineiden arvosanoja.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma koko lukuvuoden kestäväksi ohjelmaksi.

Lisäopetuksen opintoihin on mahdollisuus valita Kanneljärven Opiston kuvataidelinjan opintoja.

S2-kymppi: Lisäopetuksen S2-kympillä opiskelijan henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan kuuluu painotetusti suomen kielen opintoja. Tavoitteena S2-kymppiluokalla on oppiainekohtaisen kielitaidon ja opiskeluvalmiuksien kehittyminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Peruskoulun lisäopetus (10-luokka), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen haku. Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta.

Kustannukset

Koulutus, ruokailu, oppimateriaalit ja majoitus opiston asuntolassa ovat maksuttomia, kun päättötodistus on saatu samana tai edellisenä vuonna kuin lisäopetus alkaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Peruskoulun lisäopetus (10-luokka)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kanneljärven Opisto

Kanneljärven Opisto

Kanneljärven Opisto – joustavaa opiskelua, sinulle räätälöitynä

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiin Kanneljärven Opistossa on jatkuva haku! Kanneljärven Opisto on Lohjalla Hormajärven...


Lue lisää oppilaitoksesta Kanneljärven Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kanneljärven Opisto

Karstuntie 537
08450 Lohja

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Peruskoulun lisäopetus (10-luokka) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: