Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka | Rakennustekniikka | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka | Rakennustekniikka | päivätoteutus

Tavoite

Jokainen meistä haluaa asua terveellisesti ja turvallisesti. Haluatko sinä oppia suunnittelemaan, toteuttamaan terveellisiä ja turvallisia rakennuksia? Kun valitset rakennustekniikan insinöörikoulutuksen, opit.

Rakennustekniikan opinnoissa voi suuntautua rakenteiden suunnitteluun tai rakennustuotantoon. Rakenteiden suunnitteluun erikoistuneena insinöörinä osaat suunnitella puu-, betoni- ja teräsrakenteita ja käyttää eri rakennusmateriaaleja huomioiden rakenteiden turvallisuus, terveellisyys sekä taloudellisuus. Rakennustuotannon opinnoissa opit toteuttamaan ja johtamaan rakennushankkeita. Rakennusinsinöörinä voit toimia esimerkiksi rakennesuunnittelijana, työnjohtajana, työmaainsinöörinä, tietomallinnuskoordinaattorina, kuntotutkijana tai vaikka yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opinnoissa perehdyt syvällisesti talonrakennustekniikan eri osa-alueisiin. Rakennustekniikan opinnot perustuvat matemaattis-luonnontieteellisiin aineisiin: Sinulle tulevat tutuksi matematiikka, fysiikka ja kemia sovellettuna rakentamiseen. Suuntaudut opinnoissasi joko rakennesuunnitteluun tai rakennustuotantoon.

Rakennesuunnittelun opinnoissa opiskelet suunnitteluinsinöörin tehtäviä: opit rakenteiden mitoittamista ja mallintamista. Rakennustuotannossa opiskelet työmaainsinöörin tehtäviä: opit suunnittelemaan, aikatauluttamaan ja johtamaan rakentamisen prosesseja.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita täydentävien opintojen kokonaisuuksia Karelian tarjonnasta.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Arvioinnit

Insinööri (AMK) | Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka | Rakennustekniikka | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!