Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka | Talotekniikka | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka | Talotekniikka | päivätoteutus

Tavoite

Kiinnostaako sinua suunnitella nykyaikaisia älytaloja, joiden valaistusta, lämmitystä ja ilmanvaihtoa säädetään automaation avulla? Vai voisitko ajatella toimivasi rakennustyömaalla LVI- tai kiinteistösähköistyksen alan työnjohtajana?

Talotekniikan insinöörinä suunnittelet ja toteutat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia rakennuksia, joihin teet terveellisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja. Talotekniikan koulutuksessa perehdytään sähkö- ja LVI-järjestelmiin sekä niitä yhdistävään automaatioon ja ohjausjärjestelmiin. Opintojen erityisenä tavoitteena on, että valmistuvat insinöörit saavat sekä sähkötekniikasta että LVI-tekniikasta pätevyyksiin vaadittavan koulutuksen ja järjestelmäintegraatio-osaamisen. Valmistuttuasi voit toimia suunnittelijana, työmaainsinöörinä, valvontatehtävissä, kiinteistönhoidon esimiestehtävissä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Talotekniikkaan erikoistuneena rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörin opintojen aikana kartutat osaamistasi sähköisen talotekniikan ja LVI-tekniikan järjestelmistä ja hankit ongelmanratkaisussa tarvittavia matemaattis-luonnontieteellisiä perustaitoja.

Harjoittelujaksojen ja opintojesi yhteydessä toteutettavien työelämän toimeksiantojen kautta perehdyt tyypillisiin talotekniikan insinöörin tehtäviin ja tutustut alan liiketoimintamahdollisuuksiin. Opintojesi edetessä osaamisesi syvenee ja sovellat talotekniikan osaamistasi kokonaisuuksien suunnittelussa.

Talotekniikan opintoihin sisältyy pakollisina sekä sähkö- että LVI-alan opintoja. Voit halutessasi syventää opintojasi joko LVI- tai sähköiseen talotekniikkaan.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Arvioinnit

Insinööri (AMK) | Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka | Talotekniikka | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!