Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Pituus: 3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloituspäivämäärä: Syksyisin
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Koulutuspaikkakunta: Joensuu
Koulutuksen järjestäjä: Karelia-ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulussa voi suorittaa sairaanhoitajakoulutuksen joustavina monimuoto-opintoina. Sairaanhoitajan opinnoissa opitaan monipuolisen tietoperustan lisäksi ihmissuhdetaitoja sekä organisointi- ja ongelmienratkaisutaitoja. Sairaanhoitajakoulutuksen alkuvaiheessa perehdytään hoitotyön perusosaamiseen sekä kokonaisvaltaisesti asiakkaan/potilaan erilaisiin auttamismenetelmiin. Toisena opiskeluvuonna harjaannutaan soveltamaan hyvin suunniteltua, toteutettua ja arvioitua aikuisikäisten hoitotyötä. Kolmantena vuonna perehdytään lasten ja nuorten sekä ikäihmisten hoitamiseen. 

Koulutuksen toteutus

Sairaanhoitajakoulutus toteutetaan joustavina monimuoto-opintoina. Suuri osa opinnoista on itsenäistä opiskelua yksin ja ryhmässä sekä ohjattua etäopiskelua. Lähiopetusta järjestetään 5-10 päivänä kuukaudessa. Opinnot on mahdollista suorittaa osittain työn ohella, mutta pitkät harjoittelujaksot vaativat välillä kokopäiväistä opiskelua.

Opintoihin kuuluu lähiopintoina harjoittelua erilaisissa oppimisympäristöissä: modernissa simulaatio-oppimisympäristössä, perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa, yrityksissä ja kolmannella sektorilla. Lisäksi opinnoissa tehdään yhteistyötä koulutuksen ja työelämän yhteisissä soveltavissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa.

Sairaanhoitaja työelämässä

Sairaanhoitajan työllistymistilanne on hyvä. Sairaanhoitajat työskentelevät perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, julkisen ja yksityisen työnantajan palveluksessa ja kansainvälisissä tehtävissä. Tällaisia tehtäviä voi olla muun muassa poliklinikoilla, leikkausosastoilla, sairaaloiden vuodeosastoilla, erilaisissa kuntoutus- ja hoitokodeissa sekä lääkäriasemilla. Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen voi toimia hoitotyön ja terveydenhoitotyön asiantuntijana ja kehittäjänä Euroopan Unionin alueella ilman lisäkoulutusta. Sairaanhoitajat voivat myös toimia itsenäisinä yrittäjinä. 

Kiinnostuitko sairaanhoitajakoulutuksesta?

Lisätietoa sairaanhoitajakoulutuksesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Karelia-ammattikorkeakoulu on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Sairaanhoitajakoulutus

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoilleen tutkimus- ja kehitystyöhön mielekkäästi sitoutuvaa korkeakoulutusta. Karelia-ammattikorkeakoulu toimii Joensuussa neljässä keskuksessa, jotka ovat monialaisia oppimis- ja kehittämisympäristöjä ja mahdollistavat koulutusohjelmien rajat ylittäviä opiskelumahdollisuuksia. Karelia-ammattikorkeakoulussa voit valita koulutusalasi seitsemästä eri vaihtoehdosta, joita ovat Kulttuuriala Luonnonvara- ja ympäristöala Matkailu-, ravitsemis- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero
www.karelia.fi