Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Joensuu
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Tavoite

Sosiaali- ja terveysalan (ylempi AMK) -tutkinnon suorittaneena olet sosiaali- ja terveysalan johtamisen osaaja, jolla on valmiudet ja kyky ottaa vastuu työyhteisöjen johtamisesta sekä kehittämisestä. Sinulla on sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle kuuluva tutkiva ja kehittävä työote. Hallitset oman asiantuntijuusalueesi monitieteistä tietoperustaa, ymmärrät muutosprosesseihin liittyviä ilmiöitä ja suhteutat omaa johtamistoimintaasi niihin. Sinulla on valmiudet vaikuttaa oman alasi kehittämiseen ja osallistua hyvinvointipoliittiseen keskusteluun. Lisäksi osaat kehittää hyvinvointipalveluja.

Koulutuksen sisältö

Sosiaali- ja terveysalan ylemmän AMK-tutkinnon opinnot rakentuvat yhteistyössä työelämän kanssa ja ovat oiva ponnahduslauta esimiestyöhön sekä uralla etenemiseen. Keskeistä opinnoissa on oman osaamisen tunnistaminen ja kehittyminen moderneja johtamisteorioita - ja käytäntöjä hyödyntäen, jotka sisältyvät seuravanlaisiin opintoihin:

  • Johtamisopinnot ja talouden hallinta
  • Henkilöstöjohtaminen
  • Sosiaali- ja terveysalan kehittyvä palvelujärjestelmä
  • Tutkimus- ja kehittämisopinnot
  • Kansainväliset opinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutuksen toteutuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä (Moodle) ja Collaborate-virtuaaliluokkahuonetta. Koulutuksesta suurin osa on mahdollista suorittaa etäopintoina itsenäisesti. Koulutukseen sisältyy yhteensä noin 40 lähiopetuspäivää. Osa opinnoista toteutetaan monialaisesti.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: