Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

TAITAEN - Kädentaito- ja taidelinja

Karstulan Evankelinen Opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Kansanopistot
Karstula
marker Hakuaika käynnissä
Alkavat koulutukset
Karstula
elokuu 2022

Karstula
tammikuu 2023
Käsityölinja

TAITAEN - Kädentaito- ja taidelinja

TAITAEN -linjan tavoitteena on perehdyttää monipuolisesti eri kädentaitojen ja visuaalisen ilmaisun tekniikoihin, kädentaitojen ohjaukseen sekä oman osaamisen tuotteistamiseen. Linja soveltuu niin kuvataide- tai taideteollisuusalan jatko-opintoja suunnitteleville, täydennyskoulutukseksi jo alalla työskenteleville kuin oman luovan harrastuneisuuden vahvistamiseenkin. Linja antaa myös hyvät eväät luovan alan yrittäjyyteen.

Lukuvuoden aikana jokainen opiskelija kokoaa omista tehdyistä töistään oman sähköisen portfolion, jota voi hyödyntää työnäytteenä opiskelu- ja työnhaussa. Opiskelu on käytännönläheistä ja teoriaopinnoissa huomioidaan monipuolisuus erilaisin oppimisen keinoin.

Opintojen sisältö

  • Käsityötekniikat
  • Visuaalinen ilmaisu ja värioppi
  • Plastinen ilmaisu ja muotoilu
  • Oman osaamisen tuotteistaminen
  • Kädentaitojen ohjaus ja asiakastyö
  • Työpaikalla tapahtuva oppiminen
  • Yhteiskunta- ja työelämävalmiudet
  • Portfolio- ja projektityöskentely

Opintojen suorittaminen

Opinnot ovat kokopäiväopintoja ja koulutus järjestetään Karstulan Evankelisella Opistolla.

Lähiopetuksen lisäksi opinnot sisältävät n. kerran viikossa joko itsenäistä opiskelua tai ohjattua verkko-opetusta. Opintojen aikana on mahdollista tehdä käsi- ja taideteollisuusalan asiakastöitä.

Opiskelu KEO-Karstulassa on monipuolista ja käytännönläheistä. Opintoihin sisältyy oppimistehtäviä, ryhmätöitä, alan kirjallisuutta, itsenäistä työskentelyä, työpaikoilla suoritettavia harjoittelujaksoja ja sekä linjojen välistä yhteistyötä.

Koulutus sopii niin nuorille kuin aikuisillekin. Koulutus on käytännönläheistä ja teoriaopinnoissa huomioidaan monipuolisuus erilaisin oppimisen keinoin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TAITAEN - Kädentaito- ja taidelinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opintoihin on jatkuva haku, joten voit hakea milloin sinulle parhaiten sopii. Opiskeluryhmät aloittavat pääsääntöisesti syksyllä ja keväällä - elokuussa ja tammikuussa. Hae keväällä alkaviin opintoihin 5.8. mennessä ja syksyllä alkaviin opintoihin 25.6. mennessä. Opintoihin haetaan sähköisellä hakemuksella oppilaitoksen verkkosivuilla. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Täydennyspaikkoja voi tiedustella opiston toimistosta ympäri vuoden.

Vapaan sivistystyön opintoihin vaaditaan vähintään 16-vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa terveydentilaa ja jaksamista. Opinnot eivät vaadi aikaisempaa ammatillista koulutusta. Koulutus järjestetään suomenkielellä. Jos äidinkielesi on jokin muu kuin suomi, ota yhteyttä Opiston toimistoon ennen hakemuksen jättämistä.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Katso lisätiedot oppilaitoksen omilta kotisivuilta tai kysy lisää!

Opiston opiskelijoilla on mahdollisuus asua opiston asuntolassa edulliseen hintaan. Asuntomaksu kattaa asumisen opiston asuntolassa maanantaista perjantaihin sisältäen aamupalan ja päivällisen. Asuminen opiston asuntolassa on mahdollista myös viikonloppuisin lisämaksusta.

Huom. Jos sinulla on kotoutumissuunnitelma: koulutus, asuminen asuntolassa sekä ruokailut koulupäivinä ovat maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TAITAEN - Kädentaito- ja taidelinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karstulan Evankelinen Opisto

Karstulan Evankelisesta Opistosta eväitä elämään

Karstulan Evankelinen Opisto (KEO-Karstula) antaa valmiuksia monille eri koulutusaloille. Opisto on erikoistunut kasvatus- ja sosiaali-, liikunnan- ja kädentaitojen koulutuksiin. Karstulan Evankelinen Opisto sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, Suomenselän alueella. Opisto on pienehkö mutta monipuolinen koulutuskeskus. Samassa opistossa opiskelevat sulassa sovussa niin yleissivistävän-,...


Lue lisää oppilaitoksesta Karstulan Evankelinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karstulan Evankelinen Opisto

Kokkolantie 12
43500 Karstula

 Näytä puhelinnumero
www.keokarstula.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
TAITAEN - Kädentaito- ja taidelinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan erikoistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta TAITAEN - Kädentaito- ja taidelinja täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Kustannukset
Hakukriteerit
Hakeminen
Muuta, mitä? (Selvennä viestikentässä)