Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Kansanopistot
3,8 (6 Arvioinnit)

Hieroja & Personal trainer

Kauhajoen opisto, paikassa Kauhajoki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hieroja & Personal trainer

Hieroja + Personal Trainer

Integroi Personal trainer -opinnot hierojaopintojen kanssa samaan lukuvuoteen saumattomasti!

Opinnot sisältävät terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä perusopintoja sekä itse valittavia vapaavalintaisia opintoja.

Hieronnan ammattitutkinto koostuu kahdesta pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Opiskelu on päätoimista ja se edellyttää täysi-ikäisyyttä. Lisäksi sinulla on oltava hyvä terveydentila ja soveltuvuus sosiaali- ja terveysalalle. Koulutus antaa sinulle valmiudet itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi ryhtymiseen.

Personal trainer toimii yksittäisten ihmisten ja ryhmien kanssa suunnitellen kullekin sopivia liikuntaohjelmia, ottaen huomioon myös ravitsemuksen ja lihashuollon.
Tehtävät ovat monipuolisia ja edellyttävät valmiuksia tulla toimeen erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa.

Kauhajoen opiston Liikunta- ja hyvinvointikoulutus on auditoitu ja hyväksytty auktorisoiduksi personal trainer koulutusorganisaatioksi. Sertifikaatin myöntää Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys ry.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hieroja & Personal trainer, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €. 

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta. 

Täysihoitohinta sisältää opetuksen, asumisen opiston asuntolassa ja ruokailut (sis. aamiainen, lounas, päivällinen) koulupäivinä

Opiskelijoiden on mahdollista hakea Kauhajoen opistolta koko lukukauden tai lukuvuoden kattavaa opintostipendiä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieroja & Personal trainer? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 6 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
KK
15 touko 2023

Personal trainer- ja hierojaopintojen aikana päästiin oppimaan niin teoriassa, kuin käytännössä. Koulun hierontatilat ovat erinomaiset asiakashierontaan/työharjoitteluun. Opetta...

Näytä lisätiedot
4/5
VP
15 touko 2023
Asiantuntevaa opetusta :)

Koulutuksesta on ollut hyötyä minulle henkilökohtaisella tasolla. Täällä on käyty läpi asioita, joita itse koen tärkeäksi ymmärtää ihan jo omaan hyvinvointiin liittyen, mutta to...

Näytä lisätiedot
4/5
aaron paronen
02 joulu 2022
Käytännön läheinen, paljon itseopiskelua

Koulutus tarjoaa hyvät hieronnan käytännön taidot, ja käytännön harjoittelu tarjotaan koulun omissa tiloissa, joka helpottaa opiskelua muiden opintojen yhteydessä. Ajantasaiset...

Näytä lisätiedot
Kauhajoen opisto
Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...

Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu