Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
marker Hakuaika käynnissä
   
Päiväopinnot
Kauhajoki
Kansanopistot

Pop-Jazz

Pop-Jazz

Pop-Jazz

Kauhajoen opiston pop-jazz -koulutus tarjoaa alan perustiedot ja -taidot  ja valmentaa jatko-opintoja varten. Opintolinja tarjoaa valmennusta konservatorioiden pop-/jazzmusiikin ja musiikkiteknologian pääsykokeisiin ja koulutuksen käyneet ovatkin menestyneet hyvin alan opintopaikkojen ja työpaikan saamisessa.

Opintolinjalle voivat hakea myös musiikista ja alasta kiinnostuneet henkilöt, jotka eivät aio hakea jatko-opintoihin. Opetus painottuu instrumentin hallintaan, yhtyesoittoon ja improvisointiin. Opetettavissa aineissa pyritään aina PT 3 -tasoisiin suorituksiin.

Opintojen sisältö

Aineopintoja ovat muun muassa musiikin teoria, musiikin historia, säveltapailu, sovitus, harmonia ja improvisaatio, transkriptio ja analyysi, yhtyetyöskentely, soitin- tai lauluopetus ja studiotyön perusteet. Opiskelijat voivat myös suorittaa Suomen musiikkioppilaitosten liiton sekä Helsingin Pop/Jazz -konservatorion musiikkikoulu ja -opetustasoisia kurssitutkintoja.

Opiskelijat pääsevät myös kuvaamaan musiikkivideoita ja tallentamaan ja editoimaan niitä Mediataide-Pelivisio -koulutuksen opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pop-Jazz, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Linjalle haetaan opiskelemaan koulutuksen kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Vuoden 2020 alusta Kauhajoen opisto tarjoaa oppilailleen ilmaisen asumisen opiston asuntolassa. Maksuton majoitus sisältää asumisen kahden hengen huoneessa, lisämaksusta on myös yhden hengen huoneita saatavana rajoitetusti. Opiskeluoikeus opistossa sisältää asumisoikeuden opintojesi ajan. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pop-Jazz? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta, ilmainen asuntola-asuminen ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
www.keo.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Sohvi
(5)
Aivan mahtava koulutus, suosittelen kaikille musiikin parissa tulevaisuutta suunnittelevalle :)
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Timo Kotipellon jalanjäljillä
Kauhajoen opisto

Stratovariuksen laulaja Timo Kotipelto on Kauhajoen opiston entinen opiskelija. Timo kertoo, että opistolla oli mukavaa porukkaa ja kiva ilmapiiri. Timon terveiset opiston nykyisille ja uusille opiskelijoille:

"Tsemppiä opintoihin ja anna musiikin viedä mennessään! Vaikka musiikista ei tulisikaan ammattia, on se kultaakin kalliimpi harrastus."

Timon haastattelun voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Lue lisää
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Syvenny kuvataiteen, sarjakuvan, valokuvauksen, pelialan tai visuaalisen viestinnän maailmaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: