Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sometoimittaja

Kauhajoen opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kauhajoki
Kansanopistot

Sometoimittaja

Sosiaalisen median ja viestinnän sisällöntuotantoon keskittynyt opintosuunta tarjoaa avaimet muuttuvan mediaympäristön hallintaan ja haltuunottoon. Teoriaa ja käytäntöä yhdistellen opiskelija saa kokonaiskuvan viestinnän osa-alueista sekä omaksuu sosiaalisen ja perinteisen median kanavien käytön sekä soveltamisen. Lukuvuoden aikana löydät oman äänesi viestijänä, vahvistat ilmaisuasi ja osaamistasi sisällöntuottajana sekä opit ja oivallat uutta median ja viestinnän ilmiöistä. 

Koulutus sopii sinulle jos tavoittelet viestinnän alan jatko-opintoja, tähtäät luovan alan yrittäjäksi ja sosiaalisen median ammattilaiseksi, vietät välivuotta tai haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Koulutuksen sisältö

Opintojen keskeisiä kokonaisuuksia ovat mm. kielenhuolto, sisällöntuotanto, käsikirjoittaminen, sosiaalinen media, perinteinen media, tarinallistaminen, vlogit, blogit, podcastit, valokuvaus, kuvankäsittely, taitto-ohjelmat, esiintymistaito, äänitekniikka, virtuaalitodellisuus, viestinnän perusteet, Google-työkalut, luovan alan yrittäjyys sekä luovat menetelmät.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sometoimittaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Kauhajoen opisto tarjoaa oppilailleen ilmaisen asumisen opiston asuntolassa. Maksuton majoitus sisältää asumisen kahden hengen huoneessa, lisämaksusta on myös yhden hengen huoneita saatavana rajoitetusti. Opiskeluoikeus opistossa sisältää asumisoikeuden opintojesi ajan. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sometoimittaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta, ilmainen asuntola-asuminen ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
www.keo.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Sometoimittaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: