Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Kyllä
   
Päiväopinnot
Kälviä
Kansanopistot

Himaset

Himaset

Himaset

Himaset – kansanopistolinjalla keskityt opiskelemaan arjen taitoja, omaan hyvinvointiisi liittyviä asioita sekä vahvistat omaa ymmärrystäsi yhteiskunnan jäsenenä. Ymmärrät mitä asioita kuuluu kotona asumiseen ja siellä viihtymiseen, omaan hyvinvointiin sekä yhteiskunnan jäsenyyteen ja osallisuuteen. Tavoitteena on, että kehität arjen hallinnassa tarvittavia käytännön työtaitoja, yhteistyö- ja yhteiskuntavalmiuksia ja tiedonhankintaa. Harjoittelet näitä taitoja arkielämän tilanteissa. Opiskelet terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyviä asioita. Perehdyt rahankäyttöön sekä miten tehdä lähiympäristöstä viihtyisä ja turvallinen. Opiskelet kotitaloutta käytännönläheisesti tekemällä oppien. Tavoitteena on, että vuoden aikana realistinen käsityksesi omasta osaamisestasi vahvistuu, omatoimisuutesi lisääntyy ja itseluottamuksesi kasvaa.

Opintojen sisältö

Keskeisinä sisältöalueina ovat sosiaaliset taidot ja vuorovaikutus, ravitsemus ja ruokakulttuuri, kuluttaja ja muuttuva yhteiskunta, koti ja ympäristö. Jos asut kansanopistolla, harjoittelet iltaisin vapaa-aikaan liittyviä taitoja. Opiskelu on käytännönläheistä, vuorovaikutuksellista, ryhmässä tapahtuvaa mukavaa toimintaa.

Opintojen toteutus

Voit opiskella kansanopistolinjalla maanantaista perjantaihin vain päivisin tai sisällyttää vuoteen myös kansanopistolla asumisen. Asumista voidaan toteuttaa myös räätälöidyissä jaksoissa. Vuosi pyritään toteuttamaan sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Himaset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Hinta on 90 € / viikko, johon sisältyy opetus ja lounas, TAI
Hinta on 120 € / viikko, johon kuuluuopetus, ruokailut (aamupala, lounas ja päivällinen) sekä majoitus oppilasasuntolassa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Himaset? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit

Himaset ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.